Tests: Izvēlies savu pāri un uzzini interesantas lietas par savām attiecībām

1. Demokrātija un vienlīdzība.

Tu patiešām esi laimīgs attiecībās, un, galvenais, ar savu partneri esat godīgi viens pret otru. Ik dienu jūs sniedzat viens otram atbalstu un rūpes. Šajās attiecībās, tev pašam to nemaz nemanot, jūs ar partneri varat samainīties lomām.

Pastāv bīstamība pazaudēt savu sievišķo vai vīrišķo būtību. Pie vienlīdzības attiecības starp vīrieti un sievieti neveidojas pēc principa papildināt vienam otru, bet gan pēc principa aizstāt vienam otru.

 

2. Matriarhāts.

Sieviete ģimenē ir saimniece, bet vīrietis – pelnītājs un sievas gribas izpildītājs. Tu bieži apstādini jebkurus sava partnere mēģinājums pieņemt patstāvīgu lēmumu. Pēdējam vārdam vienmēr jābūt aiz sievietes.

Nereti tu esi ļoti prasīga un tavs partneris regulāri atrodas zem tavas emociju un kontroles krusas. Vīrietim jābūt uzticīgam vienai dievībai – Tev. Turklāt arī seksuālās attiecības ir tad, kad to vēlas Dieviete. Bīstamība šajās attiecībās ir tā, ka regulāras kontroles un dusmu dēļ vīrietis var sākt krāpts partneri vai viņu mānīt.

Lasi arī: Tas, kā tu sakrusto rokas pirkstus, var daudz ko pastāstīt par tavu personību

3. Patriarhāts.

Vīrietis šādā pārī dominē un uztur sievu, nereti turot viņu burtiski kā spīlēs. Darba dalīšana notiek pēc savstarpēji papildinoša principa, bet noteikti ne vienlīdzīgām lomām: vīrietim atvēlēta ārējā pasaule, peļņas iespēju meklēšana un realizācija. Sievietei atvēlēta māja un bērni.

Bet arī mājā viņa ir pakļauta vīram. Šādās attiecībās negaidi, ka partneris tev ik minūti stāstīs par mīlestību un romantiku, un sīkumu dēļ nevajag kļūst greizsirdīgai.

 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru