Trīsstūris plaukstā? Vai citi šādas formas simboli? Lūk, ko tie nozīmē!

 

Trīsstūris plaukstā

Trīsstūris plaukstā

Cilvēkiem, kuriem uz plaukstas ir šis simbols, piemīt īpašs talants. Ja uz plaukstas saskatām vairāki trijstūri– gan mazāki, gan lielāki, tas nozīmē, ka ir vairāk talantu, bet ja šie trijstūri ir skaidrāki un izceļas, pastāv iespēja kļūt slaveniem, gūt respektētu stāvokli sabiedrībā.

Ja trijstūri veido likteņa līnija, tas nozīmē, ka nākotnē ir garantēti panākumi.

Zvaigzne

Šī forma parasti parādās redzamāko līniju galos un sastāv no vairākām smalkām līnijām, kas savienojas vienā vietā. Šis simbols norāda, ka cilvēkam ir kāda spēcīga un īpaša spēja. Ja tā atrodas zem sirds līnijas, atklāj, ka cilvēkā slēpjas milzīgs spēks vai prasme, bet ja zvaigzne atrodas virs dzīves līnijas, zem rādītājpirksta, šai personai piemīt iespaidīgas garīgās spējas, veltītas zinātnei, filozofijai vai reliģijai.

Dimants

dlan3

Ja uz tavas plaukstas ir dimants vai tam līdzīgas formas līniju veidojums, tas nozīmē, ka cilvēkam piedzīvojumiem kārs gars. Tu esi neapstādināms un vienmēr ieinteresēts nezināmajā. Šiem cilvēkiem ir neizmērojama drosme, bieži vien bezbailība, jo svarīgākais būs iegūt, atklāt kaut ko jaunu.

Zivs

Šī forma ir līdzīga dimanta formai, cilvēki ar šādu zīmi bieži ir ļoti reliģiozi.

 

Pusmēness jeb sirpis

Ja uz tavas plaukstas ir divas līnijas, kas kopā veido skaidu sirpi vai pusmēnesi, tad tev piemīt ļoti interesants talants. Tava intuīcija ir tik spēcīga, ka principā ir iespējams pareģot nākotni(tas bieži var biedēt tevi pašu)

 

Trīsstūris plaukstā – Lasi arī: Kāda ir tava mīļākā krāsa – ko tā simbolizē un spēj par tevi pateikt

 

Žuburs

Šis simbols veidojas, kad kāda līnija galā sadalās 3 virzienos. Šis simbols parasti nozīmē, ka cilvēkam ir kaut kāda veida aizsardzība dzīvē. Jo skaidrākas līnijas, jo spēcīgāka un visaptverošāka ir aizsardzība

Krusts

Šis simbols arī norāda uz reliģiozu un spirituālu personību, bet ar daudz dziļāku izjūtu un zināšanām par to.

Spread the love

Pievienot komentāru