Uzzini 15.aprīla horoskopu – iespējams no kāda drauga ir jāatsakās

Vēzis Būsi pāris sakrājušies darbi, kurus uz vēlāku gan vairs nevajadzētu atlikt. Mēģini šo dienu pavadīt pēc iespējas produktīvāk!

Lauva Tava laime vairs nav aiz kalniem, tomēr tas nebūt nenozīmē to, ka vari pilnībā atslābt! Ja vēlies rezultātus, tad pie tā jāstrādā regulāri!

Jaunava Šodien nodoties fiziskām un enerģiskām aktivitātēm, kas tev spēs uzlabot garastāvokli. No sūdzēšanās un negatīvām domām mēģini izvairīties.

Svari Ir dažas lietas, kuras tevi nomāc, tomēr tās nav tavu nervu vērtas! Mēģini saskatīt visu skaisto un labo, un novērtēt to, ko līdz šim esi uztvēris kā kaut ko pašsaprotamu.

Skorpions Liksies, ka viss ir apgriezies kājām gaisā un tu vairs nezini, ko turpmāk iesākt. Sarunas ar zinošu draugu vai vecākiem liks tev visu saprast labāk.

Strēlnieks Ja tev šodien ir nepieciešama palīdzība, tad nebaidies un nekautrējies to lūgt no tiem cilvēkiem, kuriem pats pagātnē esi izpalīdzējis.

Mežāzis Šodien sapratīsi, kuri draugi ir īsti, bet kuri ar tevi ir kopā tikai laimīgākajos mirkļos. Ir vērts aizdomāties, kurš ar tevi satiekas savā brīvajā laikā, bet kurš – izbrīvē laiku, lai satiktos ar tevi!

Ūdensvīrs Būsi ļoti domīgs. Iespējams, ka kāds tevi šodien pievils, atceļot plānus. Tomēr, par laimi, dienas vidū tev radīsies citi plāni, kuri būs daudz labāki. Neaizmirstamas atmiņas.

 Zivis Šodien nevajadzētu ļoti paļauties uz sajūtām, jo emocijas būs pielīdzināmas Amerikāņu kalniņiem. Labāk mēģini visu izspriest loģiski!

 

Spread the love

Pievienot komentāru