Vai ir vērts iet pie zīlniecēm un dziedniecēm: personīgā pieredze

Vai ir vērts iet pie dziedniekiem un zīlniekiem: personīgā pieredze

Lasi vēl: Kādēļ kategoriski aizliegts risināt citu cilvēku problēmas

Antons, 25 gadi

Esmu bizneesmenis un tieši šī iemesla dēļ es dodos pie zīlniekiem, lai noskaidrotu visu par savu biznesu, biznesa partneriem un naudas problēmām. Reiz man viena gaišreģe teica, ka es nedrīkstu vadīt automašīnu līdz 30 gadiem, ka nedrīkstu uzsākt savu biznesu un radīt ģimeni. Par spīti visam es katru dienu vadu automašīnu, man ir savs veiksmīgs bizness un ģimene. Esmu laimīgs! Mans padoms: pirms dodieties pie šādiem cilvēkiem pajautājiet sev vai tiešām tas jums ir vajadzīgs…

Aleksandra, 27 gadi

Izdarīju ļoti lielu muļķību un nedēļu pirms kāzām devos pie zīlnieces un dzirdēju to ko nekad nebūtu gribējusi dzirdēt. Viņa man teica, ka es apprecēšos es būšu nelaimīga un nomākta sieviete visu atlikušo mūžu. Nedēļa pirms kāzām bija grūtākā manā dzīvē, jo prātā sāku apsvert domu, ka kāzas ir kļūda un mēs rīkojamies nepareizi. Apprecējāmies. Dzīvojam kopā jau divus gadus, mums ir meita un mēs esam ļoti, ļoti laimīgi. Lūk, ne vienmēr visam var ticēt.

Lasi vēl: 5 vispirktākās seksa rotaļlietas – ko gan neķītrais prāts visbiežāk izvēlas?

Zane, 29 gadi

Pirmo reizi aizgāju pie zīlnieces kopā ar draudzeni. Viņai ilgi nav bērnu, viņi ar vīru ir izmēģinājuši visādus veidus, bet tomēr nekā. Draudzene vēlējās noskaidrot vai viņiem ir vērts vēl pūlēties. Zīlniece pateica viņai, ka viņiem viss sanāks un bērniņš tiks ieņemts. Pajautāju zīlniecei par sevi un viņa man teica, ka drīz man vīrietis uzdāvinās ziedu buķeti un ja es to pieņemšu, tad es ar automašīnu nositīšos. Visus ziedus, kuri man tika dāvināti es pieņēmu ar šausmās un negribēdama. Reiz es atradu pie savām durvīm noliktas sarkanas rozes un baidījos no tā laika sēdēt pie stūres. Laiks pagāja un tagad es mierīgi vadu automašīnu.

Tā ir jūsu izvēle – ticēt vai nē.

avots

Spread the love

Pievienot komentāru