Vai vajag pieburt?

Kāpēc pieburšanas sekas ir tik bīstamas?

Lai atbildētu uz šo jautājumu vispirms ir jātiek skaidrībā ar tā darbības mehānismu. Un tā, pieburšana – tā vienmēr ir svešas programmas ielaušanās objekta energoinformatīvajā laukā ar mērķi izraisīt tam noteiktas simpātijas pret cilvēku, kas ir pasūtījis vai taisa piebūrumu. Bet tik radikāla iejaukšanās, kas spēj šādā veidā izmainīt cilvēka uzvedību, vienmēr ir bīstama. Tā izjauc dabīgo cilvēka enerģētiskā ķermeņa harmoniju. Visizplatītākie blakusefekti cilvēkam, kuram tika veikts piebūrums: uzmācoša noguruma sajūta un depresija. Ļoti bieži mīlas piebūruma upuri nodzeras. Piebūrums it kā bloķē viņu garīgās brīvības gabalu. Viņi vienmēr jūt, ka kaut kas nav īsti kārtībā, bet nevar saprast. Un tāpēc slīcina savas skumjas kārtējā glāzītē.

Mīlas piebūruma sekas var jums izvērsties par īstu murgu!

Bieži notiek tā, ka piebūruma upuris sāk izrādīt pārlieku lielas simpātijas pret tā pasūtītāju. Tas var izpausties kā pārlieku uzmācīga cilvēka uzvedība. Vēlme būt blakus piebūrējam par katru cenu. Ja cilvēku piebūra, tad viņš, var teikt, ieiet ilgstoša afekta stāvoklī un tāpēc līdz galam nevar atbildēt par savu rīcību pret cilvēku, kurš viņu ir piebūris.

Tāpat bieži ir gadījumi, kad mīlas piebūrums iedarbojas tieši otrādi. Visbiežāk tādos gadījumos objekta garīgo spēku iedarbība ir spēcīgāka nekā subjektam. Vai arī viņš atrodas kaut kādu citādāku, ārējo spēku aizsardzībā.

Un visbeidzot, atcerieties par visuresošajiem karmas likumiem!

Atcerieties to pašu S.N. Lazarevu un viņa brīdinājumiem par rupju, radikālu ietekmi uz cilvēka enerģētisko lauku. Atcerieties P. Koelju ar viņa vienīgo iespējamo grēku – mīlestības plūsmas pārraušanu. Izmantojot piebūrumu, jūs saistāt sevi un cilvēku ar neredzamām saitēm un uzņematies noteiktu atbildību par to. Un Dievs vien zin, kā jums var izvērsties šīs atbildības sekas.

Bet, neskatoties uz augstāk minēto, var izrādīties arī tā, ka piebūrums ir jūsu vienīgā izeja. Ka jūs neredzat jēgu dzīvot, ja blakus nav mīļotais. Bet viņš nu nekādi neatbild uz jūsu jūtām un jūsu mēģinājumiem satuvināties. Nu ko, vēlreiz izvērtējiet labi visus par un pret, un ja jūs par spīti visam esat gatavi riskēt, tad jums priekšā stāv atbildēt uz nākamo jautājumu:

Pieburt patstāvīgi vai tomēr vērsties pēc palīdzības pie speciālista?

Ja jums šajā sfērā nav pieredzes – tad viennozīmīgi ne! Mūsdienās ezotērikas grāmatplaukti lūzt ar grāmatām par mīlas maģiju. Bet, balstoties uz savu privāto pieredzi, uzdrošinos jums apgalvot: nedrīkst veikt efektīvu un kvalitatīvu piebūrumu, vien izlasot vienu – divas grāmatas par šo tēmu. Ir vajadzīga prakse. Un tas nozīmē neizbēgamu kļūdu pieļaušanu. Lai mazinātu piebūruma sekas, labāk vērsties pie kārtīga speciālista, vai arī jūs riskējat sabojāt savas attiecības ar savu iemīļoto.

Izmantojot piebūrumu, ziniet, kam jūs pakļaujat sevi un savu mīlestību. Nedalīta mīlestība – tā nav vienkārši garšu un cerību nesakritība. Jums vienkārši vajag mainīties noteiktā pakāpē, lai jūsu iemīļotais pievērstu uzmanību. Atcerieties: vienmēr labāk likt lietā savu sievišķo šarmu, nekā uz savām bailēm un risku izmēģināt mīlas piebūrumu un tā sekas.

 

Spread the love

Pievienot komentāru