Veiksme, labklājība un panākumi neatstās tos, kas spēs atbrīvoties no šīm trim bailēm

Bailes no vientulības

Cik bieži mēs kļūstam par nepareizu, toksisku attiecību ķīlniekiem, atrodot daudz atrunu, kāpēc “nevaram” attiecības pārtraukt. Vienīgais iemesls, kurā baidāmies sev atzīties – bailes no vientulības.

Dvēsele gluži kā augsne uzsūc šādu attiecību indi. Bet saindēta dvēsele nerada neko citu kā vien neveiksmes, slimības un nelaimi. Par kādiem panākumiem, sapņu īstenošanos un laimi te vispār var būt runa?!

Lasi arī: “Mamma gan pabaros, gan par dzīvokli nebūs jādomā”; Kāpēc pieaudzis cilvēks nedrīkst dzīvot ar vecākiem?

Atcerieties to, un lai jūsu galvā iedegas STOP zīme katru reizi, kad gribēsiet atrast attaisnojumu, lai reizi un uz visiem laikiem pārtrauktu attiecības, kuras rada mazvērtības sajūtu, piepildot dvēseli ar trauksmi un sāpēm, liekot nevis dzīvot, bet izdzīvot.

Bailes neattaisnot cerības

Cenšoties attaisnot vecāku, priekšnieku, laulātā partnera vai citu cilvēku gaidas, mēs nolemjam sevi nebeidzamai vainas un kauna sajūtai.

Bet vēl postošākas emocijas ir grūti iztēloties. Tās dedzina no iekšienes, neļaujot justies brīvi un gūt īstus panākumus. Domājiet uz līdzenas vietas radās izteiciens “iekrist aiz kauna zemā”?

Iztēlojieties visu situācijas absurdu: cilvēks tiecas pēc kāda cita mērķiem, aizmirst par savu aicinājumu un uzdevumiem, ar kuriem atnāca uz šo pasauli, nodod savus sapņus, un turklāt jūtas vēl par to vainīgs!

Vienīgais cilvēks, kura cerības tev ir jāattaisno, esi tu pats. Tikai tu zini, kas var patiesībā tevi darīt laimīgu. Rīkojies, jo otras iespējas nebūs.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru