Viņiem neko nevar noskaust. Kurām zodiaka zīmēm piemīt spēcīgs enerģētiskais lauks

Mežāzis

No visiem zodiaka zvaigznājiem šī ir skeptiskākā zīme. Viņš netic mistikai un uzticas tikai tam, ko var redzēt, pieskarties vai sajust. Viņam nepieciešami pierādījumi.

Mežāzis reti saslimst, viņam ir lieliska veselība. Viņš pats to attiecina uz ģenētiku, iedzimtību un savu dzīves veidu. Viņš pilnībā ignorē faktu par savu aizsardzības lauku, kas vienkārši nedod iespēju slimībai iekļūt iekšā.

Šai zīmei ir ļoti grūti uzspiest savu gribu. Viņš vienmēr dara to, ko uzskata par vajadzīgu. Ja no cilvēka rodas briesmas, viņš to intuitīvi izjutīs un saziņu ar šo personu samazinās līdz nullei.

Lasi arī: Glābējs atklāj, kādi pirms 23 gadiem bijuši princeses Diānas pirmsnāves vārdi

Mežāzim ir pārsteidzoša dāvana – atspoguļot visu negatīvismu. Ja viņš vēlēs ļaunu, tad tas viss dubultā nāks atpakaļ, nesasniedzot mērķi.

 

Zivis

Trauslo un maigo Zivju dvēseli ieskauj spēcīgs neredzams kokons. Sajūtot briesmas, zivis tur uzreiz slēpjas. Pēc izskata viņa paliek tāda pati, turpina smaidīt un pamāja ar galvu.

Bet patiesībā Zivis jau sen pārstāj klausīties sarunu biedru. Viņas ir zaudējušas interesi par šo cilvēku, iegājušas savā pasaulē. Tur ir droši un ērti, un iekšā nevar iekļūt ārēji faktori.

Un ļaundaris var mēģināt pārkāpt barjeru, apskaust un sūtīt ļaunas domas, cik vien vēlas, visi viņa centieni nesasniegs mērķi.

Zivis ir nesaraujami saistītas ar Kosmosu un, ja vēlas, var smelties iedvesmu un spēku tieši no turienes, milzīgos daudzumos. Bet viņas reti izmanto šo dāvanu, bieži tikai briesmu laikā vai arī tad, kad ļoti vēlas kaut ko sasniegt.

Lasi vēl: 6 īstas raganas pazīmes, Ja tev kas no šī piemīt, tad tu esi pat ļoti īpaša

Dažas Zivis var ieskatīties nākotnē, tām ir tālredzības dāvana, bet dažreiz viņi paši nobīstas no savām iespējām, slēpjot tās dziļi zemapziņā un neļaujot tām izpausties pilnā spēkā.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru