Vīrietis tik ļoti mīl savu sievu, ka nevar viņu sev atļauties – lūk kā tā ir sanācis

«Jā, viņa ir māte, un es saprotu, ka sava bērna audzināšana ir pašsaprotama. Bet visi šie pakalpojumi ir reāli novērtējami naudas izteiksmē».

Izlasi arī: Sieviete domāja, ka viņas vīrs ir romantisks, bet tad viņš pateica šo!

aizkustinoss-stasts

Stīvens aprēķināja, cik izmaksā viņa sievas darbs gadā: Vidējā aukles alga – 750$ nedēļā, vai 36 660$ gadā. Mājas uzkopšanas izmaksas – no 50-100$ par vienu reizi – 5 200$ gadā. Personīgā šofera pakalpojumi (produktu un citu lietu iepirkšana)- 65$ stundā, ja pakalpojumu izmanto 4 stundas nedēļā, tad gadā iznāk 13 520$.

Šefpavārs – 240$ nedēļā, vai 12 480$ gadā. Finansu asistents (budžeta plānošana, rēķinu nomaksa) 15$ stundā, ja pakalpojumu izmanto 5 stundas nedēļā, tad gadā tas izmaksās 3 900$. Profesionālā sadarbība (lietišķās pusdienas u.c.) – 75$ stundā, 4 stundas par reizi – 3 reizes gadā, sanāk 1 300$ gadā.

Viss kopā sanāk 73 960$ gadā.

Pat ņemot vērā, ka es aprēķināju ne tās augstākās algas, es tik un tā nevaru atļauties sev sievu

aizkustinoss-stasts

«Rūpēs par bērnu nav paredzētas slimības lapas, brīvdienas, vai atvaļinājumi, kurus var saņemt visi šie cilvēki, kuri nopelna pa 70 tūkstošiem gadā».

Aizkustinošs stāsts: Vīrs atgrūda sievu, lai izglābtos no slīkstoša kuģa. Kad es uzzināju iemeslu, acīs sariesās asaras…

«Man ir kauns par tiem brīžiem, kad viņa jutās vainīga par to, ka ir sev kaut ko nopirkusi. Man ir kauns, ka viņai šķita, ka viņai ir mazāk tiesību uz mūsu ienākumiem, nekā man».

aizkustinoss-stasts

«Viņa mīl mani, mīl manu dēlu un, protams, dara to ne jau aicinājuma, vai naudas dēļ. Bet der neaizmirst, ka darbs mājās ir jānovērtē 2 reizes augstāk kā mans darbs».

«Tādā, ļoti dīvainā veidā es cenšos pateikt, cik ļoti es novērtēju un cienu savu sievu kā mana dēla māti un savu atbalstu. Tu esi daudz vērtīgāka par visiem pasaules dārgakmeņiem kopā. Un es nevaru tevi sev atļauties».

Spread the love

Pievienot komentāru