Visi par mani smējās, ka esmu apkopējas dēls. Pēc 20 gadiem es skaisti pārmācīju klasesbiedrus un skolotājus absolventu salidojumā

Kad visi sapulcējās un apsēdās pie galdiem, viņa sāka jautāt visiem, kas ko sasniedzis. Visiem bija interesanti uzzināt, kāds strādāja lielā uzņēmumā, kāds bija taksists, un kāds nestrādāja vispār.

Kad pienāca mana kārta, visi sāka skatīties viens uz otru ar smīnu, un es atbildēju:

Es būvēju mājas.

 

Pēc tam jautrība restorānā turpinājās, cik vien varēja atcerēties no skolas laikiem, daudzi nemaz nebija mainījušies, bet daži nemaz nebija atpazīstami.

Vakarā, kad visi sāka izklīst, es palūdzu dīdžejam mikrofonu un teicu:

Es apmaksāšu visu šo banketu, un jūsu savāktā nauda tiks atgriezta jums!

Lasi arī: Vasilisa Volodina nosaukusi 5 zodiaka zīmes, kuras var saskarties ar nopietnām grūtībām 2022. gada maijā

Daudzi smējās un teica, ka man tas maksās dārgi. Tomēr viņi negaidīja, ka es teikšu tālāk:

Šis restorāns pieder man, un es labprāt jūs visus pacienātu, jo jūs esat mani klasesbiedri.

Visvairāk es atceros klases audzinātājas seju. Pēc tikšanās piedāvāju viņu aizvest mājās ar savu dārgo biznesa klases auto, viņa iekāpa mašīnā ar atplēstu muti.

Neviens neticēja, bet tajā laikā man jau bija savs bizness, un mana māte ilgu laiku nebija strādājusi, nopirku viņai lielu māju  netālu no jūras, viņa to bija pelnījusi.

 

Nav nozīmes tam, vai tavi vecāki ir bagāti vai nabagi, vissvarīgākais ir tas, par ko tu pats vēlies kļūt, un vēl svarīgāk palikt par īstu cilvēku. Sasniedzis šādus rezultātus, nebļāvu visai pasaulei, bet turpināju strādāt pieticīgi un cītīgi.

Spread the love

Pievienot komentāru