Volodina nosauc zodiaka zīmes, kurām 2022. gads kļūs par pašu veiksmīgāko pēdējo 10 gadu laikā

Lauva

2022. gadā veiksmē būs Lauvu pusē, tāpēc Zilais Tīģeris garantē karjeras izaugsmi un ilgtermiņa panākumus. Ikvienas Lauvas sapnis – ieņemt vadošu amatu. Jūs tam vienmēr esat gatavi, jo esat dzimuši līderi un vadītāji.

Un beidzot jums radīsies tāda iespēja. Galvenais domāt par kompānijas interesēm un demokrātiski izturēties pret darbiniekiem. Jūsu autoritāte un cieņa atnesīs panākumus.

Šajā periodā atvērsies iepriekš neredzama finanšu plūsma, pateicoties kurai varēsiet kļūt bagātāki un dzīvot greznībā. Tomēr astroloģiskā prognoze iesaka Lauvām nedzīvot ar vērienu, bet iekrāt. Vasarā jums var ievajadzēties apjomīga summa, lai realizētu perspektīvas idejas. Esiet saprātīgi un domājiet uz priekšu.

 

Strēlnieks

Pirmie jaunā gada mēneši Strēlniekiem var likties saspringti un sarežģīti, un tas var radīt nepareizu priekšstatu par visu gadu. Nepadodieties šai ilūzijai! Patiesībā 2022. gads būs jums pats veiksmīgākais pēdējo 10 gadu laikā, un to apjautīsiet jau vasaras periodā, kad negaidīti sāksiet iegūt bonusus un balvas.

Lasi arī: Katram cilvēkam esot 9 dzīvības. Uzzini, kurā pēc kārtas jau esi tu un ko tas nozīmē tavai nākotnei

Risks ir labvēlīgs un piestāv jūsu dabai, tāpēc jūnijā un jūlijā varat riskēt, pretendējot uz daudz augstāku amatu vai mainot darbības sfēru. Tādas pārmaiņas nāks jums pa labu, ja dzenieties pēc sava sapņu darba.

Jums vajag gūt gandarījumu no tā, ko darāt. Finanses sāks ievērojami augt augustā un nepārstās līdz pat gada beigām.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru