Zodiaka zīmes, kurām ir visgrūtākais liktenis

Zivis
Liktenis Zivis tur nemitīgā spriedzes situācijā. Pēc dabas jūtīgi un emocionāli, viņi bieži vien nespēj pieņemt izvēli, parasti šādi iespaidojot sevi ne tikai psiholoģiski, bet arī fiziski. Šīs zīmes pārstāvji nemitīgi cīnās ar likteni, pārdzīvo dažādus pārbaudījumus. Viņi var būt pārliecināti tajā, ka, jo vairāk liktenis sniedz viņiem pārbaudījumus, jo dāsnāk tas viņus pēcāk dzīvē apbalvos. Ar šādu pārliecību iespējam sļoti viegli piesaistīt visas likstas un nelaimes, jo domas ļoti viegli spēj materializēties.

Astrologi iesaka Zivīm nepieņemt Likteņa sitienus kā kaut ko pašu par sevi saprotamu vai pat pienākumu, vajag pacensties tikt galā ar sevi un vērsties pret savām domām, lai tās neapgrūtina jūsu dzīvi vēl vairāk. Atliek vien reizi apstāties un kārtīgi pārdomāt savu domu un savu rīcību rezultātus, lai saprastu dažādu pārbaudījumu, likstu un negāciju likumsakarību jūsu dzīvē. Meditācija “Dzīves ceļš” palīdzēs jums atrast pareizo stratēģiju, sākot baudīt savu darbību rezultātus, nevis sēdēt un gaidīt kārtējo likteņa pavērsienu.

Svari
Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti svarīgs ir apkārtējo viedoklis, viņi ļoti bieži cīnās ar kārdinājumu likties, nevis būt. Šiem cilvēkiem nākas sākt mānīties, lai panāktu, ka viņus slavē vai uzmundrina par labu darbu. Viņi tērē pārāk daudz enerģijas, tādēļ liktenis ļoti bieži rada viņiem dažādus šķēršļus un grūtības, lai panāktu, ka viņi pārtrauc tērēt pārāk daudz enerģijas. Svariem nepieciešams meklēt galveno problēmas sakni, kas atrodas viņu pašu kompleksos, kā arī viņiem jācenšas izvairīties no meliem, lai pēcāk nebūtu jāizjūt sirdsapziņas pārmetumi pašiem pret sevi. Astrologi uzskata, ka tieši šī sajūta traucē Svariem realizēt dzīvē savus plānus un ieceres.

Svariem ir iespējams iegūt kaprīzā likteņa balvas, ja viņi atteiksies no svešiem viedokļiem un beidzot paliks pie savējā. Šāda pozīcija būs lieliski piemērota jaunas dzīves uzsākšanai, kā arī savas dzīves plānu iztēlošanai, no kuriem Svari parasti atsakās, jo paši sevi māk padarīt par savas dzīves vergiem. Tas viss tādēļ, ka viņi baidās jau savas darbības sākumā saņemt negatīvus komentārus un apsmieklu vēl tikai darbības sākumā.

Skorpions
Skorpioni ir pieraduši vienmēr sasniegt savus uzstādītos mērķus, taču bieži vien tieši viņi paši kļūst par šķērsli savu mērķu sasniegšanā. Reizēm tā vien šķiet, ka Skorpioniem pašiem patīk uzstādīt sev papildu šķēršļus un nevajadzīgas grūtības. Viņi ir no sirds pārliecināti, ka par laimi ir jācīnās, tādēļ viņi ieliek ļoti daudz pūles, lai dzīvē realizētu šādu nostāju. Viņiem piemīt dabas dots ietiepīgums, kas ļoti bieži liedz viņiem iespēju pieņemt pareizos lēmumus tur, kur tas visvairāk nepieciešams. Skorpioniem ļoti svarīgi ir iemācīties pieņemt kompromisu, jo liktenis būs labvēlīgs tikai tiem, kas prot laikus atkāpties un nepaļaujas tikai uz savu ietiepību, bet arī uz mēra sajūtu un intuīciju.

Lasi vēl: Ko darīt, ja partneris pārāk ātri sasniedz orgasmu? Lūk!

Vēzis
Vēžiem traucē iedzimtā vēlme būt ļoti uzmanīgiem, kā arī viņu pārlieku lielā sapņainība. Daba ir apveltījusi šis zīmes pārstāvjus ar ļoti daudzām labām īpašībām, taču dzīve ir lielisks pierādījums tam, ka viņi neizmanto šīs labās īpašības savas laimes kalšanai. Viņu stratēģija – noslēpties no nepatikšanām un briesmām pašiem savā iekšējā pasaulītē, cenšoties to visu pārdzīvot, kamēr viņi dzīvo savā iekšējā, drošā un izdomātā vietā. Vēžiem ieteicams uzstādīt daudz nopietnākus un striktākus dzīves mērķus, kuru virzienā nepieciešams arī virzīties, turklāt jāprot sastapties ar dzīves sniegtajiem pārbaudījumiem ar augsti paceltu galvu un drošu sirdi.

Astrologi uzskata, ka Vēžiem nepieciešams daudz aktīvāk uzstādīt savus iekšējos mērķus, kā arī tik pat aktīvi nepieciešams dzīvē cīnīties par saviem sapņiem, mērķiem un to sasniegšanu. Šāda stratēģija palīdzēs izbēgt no pesimistiskām un negatīvām domām, sniedzot spēkus cīņai ar savu iekšējo nepārliecinātību un vēlmēm klusītēm “pārdzīvot nelabvēlīgos dzīves brīžus”.

Auns
Auniem sasniegt savus mērķus un likteņa labvēlību liedz viņu pašu raksturs. Par viņu kategoriskajām un patoloģiskajām nosliecēm par visa pārspīlēšanu jau klīst leģendas. Viņu unikālā spēja no mušas uzpūst ziloni liedz viņiem spēju redzēt pa virsu visam esošās dzīves iespējas un dažādu problēmu atrisinājumus. Šādas rakstura īpašības ved aiz sevis vienu problēmu pēc otras, un tas, līdzīgi, kā lavīnas nogruvums, tikai pieņemas spēkā un apjomā, traucējot šīs zīmes pārstāvjiem pilnvērtīgi dzīvot.

Astrologi uzskata, ka Auni paši ir vainīgi pie savām dzīves neveiksmēm, nelaimēm un ķibelēm, tas viss viņu sarežģītā rakstura un iznīcinošās enerģētikas dēļ. Viņiem ir nepieciešams pieņemt apkārtējo pasauli, jāiemācās daudz vairāk uzticēties cilvēkiem, viņiem nepieciešams piekāpties tur, kur tas ir ļoti svarīgi, bet, pats galvenais, viņiem jāiemācās visu nedarīt tikai vienatnē. Iemācījušies būt daudz iecietīgāki, Auniem paveras visas iespējas būt dzīvē daudz veiksmīgākiem. Emociju kontrolēšana, kā arī saprātīga problēmu atrisināšana un visa uzņemšana ar “vēsu prātu” ļoti atvieglos Auniem dzīvi.

Nevajag pārlieku satraukties, ja atradās arī savu Zodiaka zīmi šajā sarakstā. Liktenis šīm zīmēm sūta daudz vairāk pārbaudījumus, nekā citām Zodiaka zīmēm. Jo grūtāks ir ceļš līdz laimei un grūtāks ir darbs ar sevi, jo kvalitatīvāks būs gala rezultāts.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru