Zodiaka zīmju pārstāvji, kurus ir ļoti, ļoti viegli aizskart

Ja mēs sastādām jūtīgāko zodiaka zīmju reitingu, tad pirmajā vietā viennozīmīgi varētu ierindot Vēzi, jo viņam ir tik maiga un jūtīga dvēsele, ka apkārtējiem ir jābūt bezgala taktiskiem un iejūtīgiem, lai neapvainotu un neaizskartu šīs zīmes pārstāvi.

Kopumā visiem Ūdens stihijas pārstāvjiem, tai skaitā arī Skorpioniem un Zivīm, ir ļoti smalka dvēsele, ko, bez šaubām, ir ļoti viegli ievainot, taču atšķirībā no Vēžiem un Zivīm, Skorpioni mēdz būt ļoti atriebīgi. Skorpionu atbildes reakcija var neparādīties uzreiz, taču tas nenozīmē, ka viņi visu ir aizmirsuši, jo šīs zīmes pārstāvji var atriebties arī pēc daudziem gadiem, kad pāridarītājs jau būs aizmirsis patieso strīda iemeslu.

Ļoti savdabīgi apvainojas arī Auni. Pārlieku lielu jūtību viņiem pārmest nevar, taču viņiem ir ļoti temperamentīgs raksturs, kas uzreiz pāridarītājam liek nožēlot visu pateikto vai izdarīto, taču Auni ļoti ātri arī “atdziest” un bieži vien turpina saziņu tā, it kā nekas nebūtu bijis.

Lauvas ļoti bieži aizskar neuzmanība un nolaidība, turklāt pašas Lauvas to visu izmanto, lai sodītu savu pāridarītāju – ignorējot viņu, taču, ja nodarījums būs lielāks, Lauvas var sagādāt problēmas darbā vai arī sabojāt pāridarītāja reputāciju, jo bieži vien šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti labi sakari.

Arī Strēlnieki, būdami Uguns stihijas pārstāvji, ļoti vētraini reaģē uz to, ja kāds viņus kaut kādā veidā aizskar,turklāt viņi noteikti būs tie, kuri neliksies mierā un vēl ilgi par to visu atgādinās, ko diemžēl bez psihes bojājumiem spēj izturēt tikai retais.

Visgrūtāk aizskart ir Zemes zīmju pārstāvjus – Jaunavas, Mežāžus un Vēršus, tas ir praktiski neiespējami, taču, ja kas tāds tomēr ir noticis, viņi no emocionālā līmeņa ļoti ātri visu pārvieto uz racionālo, tāpēc šādu cilvēku uzvedību viņi uztver kā pašsaprotamu, pieņemot pasauli tādu, kāda tā ir, kā rezultātā viņi neapvainojas, bet vienkārši izdara secinājumus par savu pāridarītāju.

Cilvēki, kuri dzimuši Svaru, Dvīņu un Ūdensvīra zīmēs, respektīvi, ir Gaisa stihijas pārstāvji, neskatoties uz savu acīmredzamo vieglumu komunikācijā, arī ir diezgan jūtīgi.

 

Spread the love

Pievienot komentāru