11. novembris – unikāla diena, kad var izmainīt savu dzīvi

Īpašiem datumiem ir īpaša enerģija.

Lasi vēl: Esmu viena no pirmajām sievietēm, kas izmēģinājusi seksu ar robotu. Vīru jau padzinu, tādēļ steidzu padalīties ar savu pieredzi!

Mainīt savu likteni nevar pilnīgi visi, bet ikviens var sasniegt panākumus šajā jomā. Ar šī īpašā datuma enerģiju uzlādēties sanāks daudziem, kuri to vēlēsies. Sāksim izpētīt šo reto datumu, lai noskaidrotu kas tur tik īpašs.

11.11 – ir ļoti rets datums un tieši šī diena gadā ir tikai vienu reizi. Daudzi jautā, ar ko gan šī diena ir svarīgāka par visām citām dienām. Šai dienai ir ļoti spēcīga enerģētika. Šī diena ir piemērota darbam, bet ne tikai fiziskam, bet arī intelektuālam.

Vecās kļūdas šodien var dot par sevi ziņu. Neesiet skopi – šodien atgādiniet cilvēkiem, kuri jums ir svarīgi, ka jūs viņus mīlat un cienat. Uzmanies no enerģijas vampīriem, kuri arī aktivizējas tieši šodien. Viņi ar lielāko rprieku ”atņems” tev tavu enerģiju.

Lasi vēl: Mēs esam sastādījuši nelielu sarakstiņu ar lietām, ko ar Tavu ķermeni var izdarīt pēc nāves

11. novembrī ar katru cilvēku notiks kas īpašs – kāds atradīs savu ilgi gaidīto mīlestību, kāds pazaudēs atslēgas vai kādu citu sev svarīgu priekšmetu, kāds satiks sen nesatiktu draugu. Šī diena ir unikāla pilnīgi visiem!

Ko ekstrasensi saka par šo datumu?

Viņi uzskata, ka spoguļu datumi sevī iekļauj ļoti spēcīgu maģiju. Kam šodien ir jāpievērš uzmanība? Šodien liktenis var dot jums kādas zīmes, tādēļ raugies apkārt, jo nekas šodien nenotiek tāpat vien! Šodien īpaši stipri iedarbojas pieburšanas, lāsti un citi maģiski rituāli. Šajā dienā domas var piepildīties, tādēļ iesakam sliktas domas galvā nelaist vispār.

Esiet šodien pozitīvi noskaņoti!

avots

Spread the love

Pievienot komentāru