12 pašas skaistākās sievietes pēc horoskopa

seksualnye-zhenshchiny0

Kas ir pašas skaistākās mūsdienu sievietes? Uzzini to pēc horoskopu zīmēm.

Skaistuma jēdziens ir subjektīvi uztverams – katram no mums ir sava ārējās pievilcības uztvere, tāpēc, lai vai kā mums neuzspiestu noteiktus stereotipus, mēs vienalga orientējamies pēc savas gaumes. Nevelti Oskars Vailds rakstīja: „Skaistums ir skatītāja acīs”, tāpēc diez vai var gaidīt, ka mūsu 12-tops patiks visiem. Vienkārši atcerieties, ka tās ir ne tikai skaistules, bet arī mātes. Tieši, būt mātei, arī kļuva par izvēles kritēriju.

 

Auns (21. marts – 20. aprīlis)

1

Ksenija Rappoporta. Dzimšanas datums – 1974.gada 25 martā. Ksenija ir aktrise ar pasaules slavu, viņa strādā Vācijā, Itālijā, ASV, apbalvota ar vairākām augstām balvām kā Krievijā, tā arī, citās valstīs, vadīja Venēcijas 65 festivāla atklāšanas ceremoniju. Viņa kā īsts Auns ir godkārīga, neapstājas pie sasniegtā un pastāvīgi paplašina savus horizontus. Rappoporta spēlē klasiskā teātrī un antreprīzē, filmējas ( viņai ir vairāk nekā 40 lomas), aktīvi darbojas arī sabiedriskajā jomā.

Viņai ir daudz lomu, kurās viņa pilnībā atklājas, demonstrē tieši Auna rakstura pazīmes – uzstājību, mērķtiecību un māku nebaidīties no šķēršļiem, kaislīgumu un uzticību saviem principiem.

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

Bērni savi un svešie : Ksenijai ir divas meitas, pie tam viņa ir fonda „Bela bērni” Pilnvarotās padomes locekle. Fonds palīdz bērniem, kuri slimo ar ģenētisku slimību – epidermolīzi.

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru