3 psiholoģiski paņēmieni kā likt viņam tevi bildināt

Neregulējiet viņu, peldiet pa straumi

Ja jums ir ideālas, saskanīgas attiecības, tad visticamāk jūs jau savu bildinājumu būsiet saņēmusi. Neuzbrūciet vīrietim ar kāzām, ar bildinājumu, jo tas liks viņam tieši pretēji rīkoties – nebildināt jūs. Tas ir viņa lēmums. Viņam jāļauj izlemt, kad un kur būs piemērots brīdis. Tā vietā, lai pierunātu viņu precēties, centies nejauši uzsākt šo sarunu.

Esiet vienmēr viņa pusē

Protams, ne jau katrā situācijā, bet lielāko daļu jums kā viņa sievietei ir jābūt viņa pusē. Pārim ir jārīkojas kā vinam veselam. Viņam ir jājūt tavs atbalsts un rūpes. Tas nenozīmē, ka viņam ir jāpiekāpjās svarīgos jautājumos, esi piezemēta un viltīga.

Un pat vairāk — esiet viņa mūza

Kā saka, ka aiz katra cēla vīrieša stāv cienīga sieviete. Nevajag vīrietim pielīst, censties motivēt viņu, bet gan esi pozitīva, tieša, godīga un palīdzi viņam izlemt svarīgos jautājumos pareizo izeju. Esi mierīga arī tad, kad viņš ir kļūdījies. Ja viņš krīt depresijā dēļ kādas neveiksmes, tad atgādini, ka viņam esi tu uz ko var paļauties un rēķināties. Par sliktu nenāks, ja atgādināsi viņam, ka mīli viņu.

Ja esat kā viens vesels, tad neuztraucies – bildinājums būs!

 

Avots: soulpost.ru

Spread the love

Pievienot komentāru