AlkOutlet uzsāk vīna meistarklases tiešsaistē

Lai veicinātu sabiedrības izpratni par dzērienu baudīšanas kultūru, izglītotu pircējus par vīna pasaules niansēm un zināšanas padarītu pieejamākas cilvēkiem visos Latvijas reģionos, dzērienu un vīnu veikalu tīkls AlkOutlet kopā ar starptautiski atzītiem vīnziņiem uzsāk attālinātas vīna meistarklases tiešsaistē. Pirmā degustācija, kurā vīnziņa Ginta Sniedzes vadībā varēs izbaudīt četrus Itālijas vīnus, notiks 23.septembrī plkst. 19.00.

Degustācijai varēs pieslēgties, iegādājoties četru meistarklasē nobaudāmo vīnu komplektu ar piekļuvei nepieciešamo informāciju AlkOutlet internetveikalā vai tirdzniecības vietās visā Latvijā. Tematiskās meistarklases tiešsaistē turpmāk notiks katru mēnesi, aicinot vīna degustētājus ekspertu vadītā ceļojumā pa vīna pasaules līkločiem.

“Vīna baudīšanas māksla Latvijā ir attīstījusies tikai dažus gadu desmitus, un vēl arvien pietiekoši daudz pircēju AlkOutlet pārdevējiem atzīst, ka viņu zināšanas par šo dzērienu ir stipri ierobežotas. Klātienes vīna meistarklases biežāk pieejamas galvaspilsētas iedzīvotājiem, taču divi pandēmijas gadi būtiski mainījuši daudzu cilvēku ikdienu, attālināts darbs no kāda lauku pagasta tagad ir pilnībā akceptējama iespēja daudziem ekonomiski aktīviem iedzīvotājiem, kam ir dzīva interese par pasaules tendencēm un jaunu lietu izzināšanu. Tā, ka AlkOutlet ir plašs mūsu zīmolam speciāli importētu produktu klāsts un lieliska sadarbība ar vīnziņiem, kas testē visus mūsu produktus, esam pieņēmuši lēmumu veidot vīna meistarklases tiešsaistē,” stāsta AlkOutlet pārstāvis Gints Lazdiņš.

G.Lazdiņš norāda: “Tiešsaistes vīna meistarklašu dzērienu komplekts katru reizi tiks veidots no četriem dažādiem vīniem, tāpēc šī meistarklase var būt ne vien vīna degustēšana vīnziņa vadībā, bet arī lielisks papildinājums draugu un radu kopā sanākšanai piektdienas vakarā vai kādā īpašākā brīdī. Tāpat komplekts var būt patīkama dāvana ar pievienoto vērtību. Pirmajā degustācijā piedāvāsim nobaudīt četrus starptautiski atzītus itāļu vīnus. Tā, ka AlkOutlet veikalu sortimentā jau vairākus gadus ir ne vien populāri zīmoli, bet arī īpaši mūsu klientiem atlasīti un importēti produkti, ko atzinīgi novērtējuši gan klienti, gan vīnziņi un starptautiska žūrija konkursa “Gada vīns”, plānojot meistarklašu saturu, piedāvāsim degustācijai atzinīgi novērtētus dzērienus saprātīgā cenu segmentā, lai vairotu meistarklases dalībnieku zināšanas par vīnu un tā baudīšanu, un lauztu stereotipu par to, ka labs vīns ir dārgs vīns.”

Vīnu meistarklase tiešsaistē ir viena no AlkOutlet desmit gadu jubilejas aktivitātēm. Īpaši AlkOutlet veikalu tīklam importētu dzērienu īpatsvars šobrīd veido gandrīz 15% no veikalos nopērkamo vīnu klāsta. Šī iniciatīva ļāvusi AlkOutlet zīmolam piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem ārvalstīs atzītus un arī pašmāju vīnziņu novērtētus dzērienus, kas pēdējo divu gadu laikā saņēmuši gandrīz 50 medaļas festivālā “Gada vīns”. AlkOutlet ir lielākais dzērienu veikalu tīkls ar vairāk nekā 80 veikaliem visā Latvijā.

Spread the love

Pievienot komentāru