“30 gadi naida”: kāpēc Larisai Guzejevai nepatīk Jeļena Jakovļeva

Aktrise Jeļena Jakovļeva tagad ir 58 gadus veca. Daudzus gadus viņa laimīgi dzīvo precējusies ar savu otro vīru Valēriju Šaļniju.

Viņš, tāpat kā viņa sieva, ir arī aktiermākslas pārstāvis, taču šādu slavu neizbauda. Lai arī Jakovļevai pasē ir laulības zīmogs, fanu pūļi viņai regulāri seko, un plašsaziņas līdzekļi cenšas piedēvēt viņai neesošas romantiskas attiecības.

LASI VĒL: Pugačovai kļūt par māti palīdzēja pašas meita. Internetā sacēlies skandāls!

Problēmas sākās 1989. gadā. Tajā laikā Ļena tika uzaicināta filmēties slavenajā filmā ar nosaukumu “Intermeitene”, kas viņai atnesa slavu. Bet tikai daži zina, ka sākumā Taņas Zaicevas loma bija paredzēta Larisai.

Diemžēl režisoram nepatika nepatīkamais Guzejevas raksturs, tāpēc viņš noraidīja viņas kandidatūru.

Protams, Guzejeva nebija apmierināta ar šo lēmumu, un, uzzinot, kurš ir uzaicināts uz viņas vietu, viņa burtiski ienīda “sāncensi”. Naids kļuva vēl spēcīgāks, kad kļuva skaidrs, ka Jeļena ir sākusi attiecības ar Larisas bijušo mīļoto vīrieti Dmitriju Nagījevu. Tas viņu vienkārši satrieca, kaut arī paši “mīlniekii” apgalvoja, ka viņiem bija tikai darba attiecības, jo gan Dmitrijs, gan Jeļena tajā laikā bija precējušies.

Ir vērts piebilst, ka laulātā statuss netraucēja Nagījevam veidot attiecības ar Guzejevu, un šis romāns daudzos plašsaziņas līdzekļos tika plaši apspriests.

LASI VĒL: Par to, kā izskatās Kirkorova personīgais vilciena vagons, kurā viņš apceļoja valsti

Starp citu, Dmitrijs un Jeļena ļoti labi saprotas joprojām, kaut arī dažreiz Nagījevu var iegāzt nepiemēroti (un pat stulbi) joki. Piemēram, reiz aktrise runāja pa tālruni, un viņš, pat neuzzinādams, ar ko runā, skaļi iesaucās: “Ļena, kur ir manas apakšbikses?”

Mēs arī nezinām, kurš atradās klausules otrā galā, bet šķiet, ka, ja tas bija vīrs, viņa jūtas nebija tās patīkamākās.

avots: falover.ru

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru