Sirdi plosoša mātes grēksūdze. Es izpostīju savas pusaugu meitas dzīvi, melojot, ka viņas bērns piedzimis nedzīvs

Nākamajā dienā darbā pie tējas tases es pakonsultējos ar kolēģi, zināju, ka viņai ir daudz sakaru un viņa var palīdzēt. Pēc četrām dienām man uz galda bija papīra lapiņa ar klīnikas adresi citā pilsētā. Pirmajā reizē mēs tur aizbraucām kopā ar meitu, pēc apskates ārsts pateica, ka viņai viss ir kārtībā. Meita nodeva analīzes, bet pēc rezultātiem devās viena pati.

Bet es aizgāju pie ārsta, visu izstāstīju. Toreiz man šķita, ka es daru visu pareizi – kāds bērns 16 gadu vecumā? Kā tad ar skolu? Kā ar universitāti? Es sapņoju, lai meita iegūtu augstāko izglītību. Tāpēc es lūdzu ārstu palīdzēt man, un atbildēju noraidoši, kad ārsts man vaicāja: “Tātad jums nav vajadzīgs bērns”?

Es veicu labdarības ieguldījumu klīnikas fondā, tā kā toreiz man bija pietiekami daudz naudas, ​​mēs vienojāmies, ka meita dzemdēs šajā klīnikā. Grūtniecības laikā Antons un meita te strīdējās, te salīga mieru, nespēja vienoties par mazuļa vārdu, bet es pat negribēju klausīties!

Meita dzemdēja 6. Aprīlī ar ķeizargrieziena palīdzību, piedzima veselīgs puika – 3,7 kilogramu smags. Ārsts man zīdaini parādīja un teica: “Varbūt mainīsiet savas domas”? Bet es biju nesatricināma, meitas vietā uzrakstīju atteikšanos no bērna. Kad meita pamodās, viņai pastāstīja, ka viņas mazulis ir miris. Meita krita histērijā, bet tas mani neaizkustināja, es sevi mierināju, ka viss beidzies labi. Jā, tagad daudziem no jums šķitīs, ka šis ir stāsts no kādas filmas, bet šī mana dzīve, diemžēl – tā nav ne filma, ne grāmata.

Kopš tā laika ir pagājuši vairāk nekā 20 gadi. Pēc trim gadiem meita apprecējās ar Antonu, viņa vecmāmiņa nomira, pārrakstot viņam dzīvokli, kurā viņi tagad dzīvo. Viņa pabeidza universitāti, atrada labu darbu, ģimenē ir viss, viss, izņemot bērnus. Meita tika ārstēta 10 gadus, bet bez rezultātiem. Pirms diviem gadiem viņi izlēma par IVF (mākslīgo apaugļošanu). Es pārdevu savu lielo trīsistabu dzīvokli, nopirku vienistabas dzīvokli un iedevu naudu operācijai. Kopumā bija tika veikti trīs apaugļošanas mēģinājumi, bet visi neveiksmīgi, un pirms septiņiem mēnešiem meitai tika diagnosticēta neauglība.

Lasi arī: 70 gadi, bet ne miņas no pieticības: Pugačova publicējusi gana atklātu foto no atpūtas pludmalē

Kopš tā brīža starp meitu un vīru sākās nesaskaņas, un vakar viņa pienāca pie manis un teica, ka Antons vēlas savu bērnu, tāpēc lūdzis viņu “atlaist”. Meita raudāja visu nakti, no rīta pati nolēma iesniegt šķiršanās pieteikumu, jo viņa laulāto draugu mīl un nevēlas sāpināt.

Un tad viņa pateica vienu sirdi plosošu frāzi: “Ja mans bērniņš būtu palicis dzīvs, tad ar mums viss būtu savādāk, un pat tad, ja Antons mūs pamestu, es nepaliktu viena kā tagad.”

Sirds asiņo, es pati ar savām rokām izpostīju meitas dzīvi. Viņa ar katru dienu arvien vairāk izdziest. Es gribēju viņai pateikt taisnību, bet vai viņa saprastu, kā reaģētu? Bērniņa meklēšana jau ir bezjēdzīga, un kas notiks tālāk? Es sēžu, rakstu un asaras līst man pār vaigiem. Kungs, piedod manu grēku!

Avots: misstits.co

Spread the love

Pievienot komentāru