Sirdi plosoša mātes grēksūdze. Es izpostīju savas pusaugu meitas dzīvi, melojot, ka viņas bērns piedzimis nedzīvs

Pastrādāt grēku ir ļoti viegli, savukārt grēku izpirkšana prasa daudz pūļu, bet atzīties savā grēkā ir ļoti sāpīgi un teju nereāli. Arī man atzīšanās savā prātam neaptveramajā grēkā līdzinās gluži nāvei.

Man ir 55 gadi, es visu mūžu neesmu grēkojusi, cenšoties dzīvot pēc pareiziem uzstādījumiem, bet pirms 20 gadiem izdarīju grēku attiecībā pret savu meitu.

Mana grēka dēļ mana meita joprojām cieš. Viņai nav normālas dzīves, bet es baidos atzīt savu vainu, baidos viņu pazaudēt, es baidos no visa! Pirms 20 gadiem mana 16 gadus vecā meita atklāja, ka ir stāvoklī. Tas man bija milzīgs šoks, es viņu audzināju viena, strādāju par grāmatvedi no rīta līdz vakaram, lai tikai viņai nekā netrūktu.

Lasi arī: Frizūras par kurām jāaizmirst sievietēm pēc 30… jo īpaši NR. 6

Mana meitiņa vienmēr nakšņoja mājās un nebija nekādu aizdomu, ka viņai varētu iestāties grūtniecība. Pēc tam, kad meita atzinās, nākamajā dienā mēs apmeklējām ginekologu – konstatēja 10 nedēļu grūtniecību, un es biju satriekta. Dakteris lūdza manai meitai iziet no kabineta un sacīja, ka abortu labāk neveikt, jo mana meita var palikt neauglīga.

Tajā pašā vakarā es iepazinos ar Antonu, bērna tēvu, puisi, kurš ir divus gadus vecāks par manu meitu. Viņš vēl studēja un dzīvoja pie vecmāmiņas. Meita un viņas draugs sēdēja, turēja viens otru pie rociņas un stāstīja, kā mīl viens otru. Bet es biju muļķe, es pat negribēju klausīties, visu laiku domāju – ieteikt viņiem taisīt abortu vai ne.

Ej uz nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu!

Spread the love

Pievienot komentāru