5 atriebīgākās zodiaka zīmes. Iznīcinās tevi bez žēlastības! Par Nr.5 es nemaz nešaubos!

Vērsis

Lai arī pēc skata varētu šķist, ka viņi ir laipni, taču tā nav! Vēršus ir viegli izprovocēt, tādēļ ir jābūt īpaši piesardzīgam sarunā ar viņu. Viņam piemīt visas līdera rakstura īpašības, tādēļ vērsis mīl dominēt visur. Viņi savam pretiniekam var bez sirdsapziņas pārmetumiem pateikt visu ko domā par viņu. Ja esi saniknojis vērsi, tad tevi gaida elles mocības!

Dvīņi

Tā ir galvenā zodiaka zīme. Viņiem patīk kaislības, negaidīti piedzīvojumi, ilgas sarunas, taču ja kāds viņam liedz šīs aktivitātes tad viņš var nu dien aizsvilties. Dvīņi ir spējīgi pat iesaistīties svešā kautiņā un viņus nezutrauks, ka pretinieki ir daudz reizes būdīgāki par viņu. Ilgi ļaunu prātu viņš neturēs, bet nekad nepiedos!

Skorpions

Šai zodiaka zīmei piemīt īstas maitas rakstura īpašības. Izskatās mierīgs, nosvērts un prātīgs? Tā nemaz nav! Viņš gaida izdevību, kad tu pieļausi kļūdu, lai tevi iznīcinātu. Skorpions mierīgi varētu pielikt indi cilvēka ēdienā, kuru no sirds ienīst. Viņš savā prātā jau tūkstošiem reižu ir izsapņojis kā šo cilvēku nobrauc automašīna, viņš sadeg utml. Viņam tas liekas normāli. Viņš neapstāsies, kamēr tu klanīsies viņa priekšā!

Strēlnieks

Viņš ir īsts atriebējs! Pat tad ja būsi parādā viņam pāris centus viņš tev to visu mūži pieminēs un acīs bāzīs. Viņi nejūt robeži, kad atriebības plāni ir jābeidz īstenot, viņi dodas uz priekšu atpakaļ neskatoties. Ja vēlies izpelnīties viņa uzticību, tad tam noteikti būs nepieciešami vairāki gadi.

Lauva

Lai nokaitinātu lauvu un būtu viņu nīsto sarakstā ir vajadzīgs viņu tikai apmānīt. Ja būsi ieinteresēts cīņā ar lauvu, tad esi gatavs – viņš nepadosies! Viņš neiesaistīs citus, jo ir pārliecināts, ka ar visām problēmām var tikt galā pilnīgi viens pats. Tā arī ir! Viņa stiprās rakstura īpašības ir apbrīnojamas!

Ar šīm zīmēm neielaidies cīņā!

 

Avots: soulpost.ru

Spread the love

Pievienot komentāru