6 zodiaka zīmes, kurām 2017. gada septembris atnesīs finansiālu veiksmi

Dvīņi
Visums septembrī Dvīņiem sniegs pienācīgu atbalstu. Labās iedarbības spektrs tiks attiecināms arī uz finansiālo jomu. Jums palīdzēt steigs Merkurs un Saturns. Ievērojami uzlabosies prāta spējas. Zvaigznes iesaka daudz vairāk darboties kolektīvi. Tieši ar vienādi domājošu cilvēku palīdzību jūs spēsiet noņemt no sevis daļu atbildības un materiālo slogu.
Šī mēneša vājais posms būs jūsu ambīcijas. Mazliet piebremzējiet savas vēlmes iegūt visu un uzreiz. Virzieties uz priekšu lēnām, bet mērķtiecīgi. Vislabākās dienas būs tās, kad Merkurs pāries jūsu zīmē. Laika posms no 9. līdz 28. septembrim būs pozitīvas enerģijas ieskauts.

Lasi vēl: Aplūko kā dzīvo bagātākais pāris Latvijā – kā karaļi!
Svari
Pirmajā septembra periodā Svari spēs rasts materiālo problēmu risinājumus, pilnībā apmierināt savus plānus un intereses tuvākajam laikam. No astroloģijas viedokļa tas ir pašsaprotami, jo jums palīgā steigs Venēra. Šī planēta un Lauvas zīmes ietekme palīdzēs jums mērķtiecīgi sasniegt iecerēto.
Astrologi iesaka dot priekšroku gan neformālai, gan darījumu gaisotnei. Tieši septembrī Svariem tiek sniegta iespēja paaugstināt savu prestižu vadības un kolēģu acīs. Pagūstiet izdarīt visu svarīgāko līdz 19. septembrim. Līdz ar otro mēneša daļu tā vien šķitīs, ka jūsu veiksme un darba spējas tiks apgrūtinātas vai ierobežotas. Tas viss saistāms ar pozitīvās ietekmes samazinājumu no Venēras puses.
Strēlnieks
Pirmais rudens mēnesis Strēlniekiem būs lielisks laiks darbam un radošai attīstībai. Jūsu tā brīža vadošā planēta Saule palīdzēs jums finansiālajā jomā. Taču 22. septembrī Saules ietekme samazināsies, kas var izraisīt sava veida iekšēju konfliktu. Strēlnieki riskē nodoties pārdzīvojumiem, kuri stopēs viņu produktivitāti un iekšējo pārliecību.
Astrologi iesaka ieklausīties tuvu cilvēku sacītajā, kā arī necensties sasniegt ārkārtīgi lielu veiksmi.
Ūdensvīri
Ūdensvīriem materiālajā jomā iestāsies ļoti labvēlīgs periods. Jūsu pārvaldošā planēta Merkurs pieņemsies spēkā no 9. līdz 28. septembrim. Šajā laikā vislabākā iedarbība būs uz darba darījumiem, prāta spējām un veiksmei ar naudu.
Mēneša sākumā ieteicams uzmanīties no Saules negatīvās ietekmes – 5. un 8. septembrī. Finansiālajā horoskopā šīs dienas skaitās kā neveiksmīgas. Tas nav labākais laiks, kad uzņemties iniciatīvu un atbildību. Taču visas pārējās dienas palīdzēs Ūdensvīriem realizēt pašiem sevi. Ja jūs spēsiet sevi labi parādīt, tad darbā jūs sagaidīs lielisks izrāviens.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru