6 zodiaka zīmes, kurām 2017. gada septembris atnesīs finansiālu veiksmi

Šī gada rudens solās būt bagātīgs visām zodiaka zīmēm, tādēļ astrologi mudina nebēdāties, ja neesat tikuši šajā sarakstā.

Lasi vēl: Ja izlasīsi savam vīrietim šo rakstu, tad biežāks sekss ir garantēts

Auns
Materiālajā jomā Aunus sagaida izmaiņas. Septembris ļaus jums atklāt noslēptos talantus un jūsos esošo potenciālu. Jūsu veiksmi naudas jomā pārvaldīs Urāns. Astrologi iesaka izrādīt savu fantāziju un ar motivāciju pieiet pret dažādiem risinājumiem. Tā kā Urāns rada kustīgu enerģētiku, tas var novest pie daudz brīvāka dzīvesveida.
Bez kārtīgas motivācijas būs grūti tikt galā ar visiem darbiem un pienākumiem. Fiziska un emocionāla noslodze kļūs par iemeslu tam, kādēļ jums pasliktināsies pašsajūta. Izmēģiniet dažādus, īpaši paredzētus veiksmes apgalvojumus un teicienus, kā arī izvairieties no ļoti saspringtām dienām, kuras būs 5., 14., 20., 25. un 28. septembrī.
Vērsis
Vēršiem šajā mēnesī aktīvās planētas būs Neptūns un Merkurs. Laika posms no 9. līdz 28. septembrim tiek uzskatīts kā viens no visaktīvākajiem darbu un dažādu darījumu jomā. Par galveno motīvu kļūs dzīves komforta paaugstināšana. Meklējumi pēc papildu peļņas iespējām atmaksāsies, bet jautājumi par mājas un sadzīves lietām (finansiālajā jomā) tiks veiksmīgi nokārtoti.
Septembrī Vēršiem paveras ļoti liela iespēja iegūt izrāvienu finansiālajā jomā. Astrologi iesaka nepievērsties sīkumiem un jautrībai, bet gan vairāk uzmanības pievērst svarīgiem darbiem un reālām problēmām. Visveiksmīgākās dienas šiem darbiem: 12., 13., 15., 16., 17. un 18. septembris.

Turpinājumu skatīt nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru