7 lietas, kuras gluži vienkārši nepieciešams paveikt šajā rudenī

Pat tad, ja jūsu bankas konta atlikums jūs mazliet ierobežo, jūs varēsiet droši nemaz neiziet ārpus sava budžeta rāmjiem, plānojot izklaides iespējas šajā rudenī.

Lasi vēl: Ko no mums slēpj benzīntanki? Šo informāciju ir jāizlasa ikvienam šoferītim

Rudens ir tāds gadalaiks, kad mēs visi dziļi sirdī sākam sevi sagatavot visdažādākajiem rudens pasākumiem. Ir pienācis laiks novākt ķirbju ražu, jādzer daudz latte dzērieni, jāvēro lapkritis un, protams, jāvāc ābolus. Ir ļoti daudz amizantu lietu, kuras iespējams darīt, iestājoties rudenim. Vienīgais, kas var jums traucēt vai kavēt rudens izbaudīšanu, ir finansiālais stāvoklis.
Taču jums ir jāsaprot, ka nav dārgi jāpavada laiks ar ekstravagantām lietām, lai spētu pilnvērtīgi izbaudīt rudens mēnešus. Ļoti daudzi pasākumi, kas norisināsies rudenī, ir pilnīgi bezmaksas, bet pārējo sasniegt jums palīdzēs jūsu fantāzija un pavisam neliels budžets.
Nepārdzīvojiet, ja nākas vērot, kā lapas maina krāsu un lēnām sāk krist nost. Pat tad, ja jums ir ierobežot budžets, jūs tik un tā varat izbaudīt skaisto rudeni, neizejot no sava budžeta rāmjiem.
Mēs jums piedāvājam septiņus lētus un unikālus veidus, kā kopā ar draugiem pavadīt šo rudeni.

Mājas apstākļos pagatavojiet latte
Jums nevajag tērēt lieku naudiņu, lai pasēdētu savā iemīļotākajā kafejnīcā un iedzertu tasi latte. Ir ļoti daudz salīdzinoši lētu recepšu, kas ļaus jums mājās pagatavot cafe latte. Jūs varat kopā ar labāko draugu izmēģināt visdažādākās receptes, lai atrastu sev vislabāko recepti.
Izmēģiniet visdažādākos ķirbja grebšanas variantus
Tā vietā, lai dotos uz Helovīnu ballīti un samaksātu ne tikai par ieeju pasākumā, bet arī par ķirbi, tērpu un daudz ko citu, ieejiet piemājas veikalā un iegādājieties lētu ķirbi. Izmēģiniet ar draugiem mājās izgrebt visinteresantākos ķirbjus un pēc tam sataisiet ballīti pie sevis mājās.
Rudens tematikas fotosesija
Rudenī daba nokrāsojas fantastiskās krāsās, turklāt tās ir tik skaistas, ka varētu lūkoties teju mūžīgi. Izmantojiet šo dabas doto skaisto fonu, izveidojot rudens fotosesiju. Dodieties uz ielas, lai viens otru nofotografētu sarkanīgi dzeltenajās rudens lapās. Pats labākais šajā visā ir tas, ka šāda fotosesija jums būs bezmaksas.
Uzspēlējiet futbolu kopā ar draugiem
Savācieties kopā kāds bariņš, lai dotos uz parku uzspēlēt futbolu. Rudens ir fantastiski piemērots laiks, lai spēlētu futbolu. Tad kādēļ gan nesavākties visiem kopā, lai to uzspēlētu? Šī bezmaksas nodarbe aizrauj tik ļoti, ka jūs sāksiet aizvien biežāk uzvarēt.

Lasi vēl: Aplūko kā dzīvo bagātākais pāris Latvijā – kā karaļi!
Noskatieties kādu šausmu filmu
Ja jūs nevarat apmeklēt šausmu māju vai pašlaik populārās izlaušanās istabas, tad jūs droši varat bezmaksas noskatīties kādu labu šausmeni mājās. Jūs varat noskatīties visas šausmenes žanra klasikas “Kliedziens”, “Zāģis” utt. Jūs tāpat varat noskatīties arī daudz draudzīgākas filmas, kā “Hokus – Pokus” vai “Kaspers”. Tāpat jūs varēsiet gardi noēsties popkornu, kuri nebūt nav tik dārgi veikalos, kā ir kinoteātros.
Izmantojiet savu fantāziju, lai pagatavotu tasīti karstās šokolādes
Kad mēs domājam par rudeni, tā vien gribas ieslīgt siltā segā ar tasīti karstās šokolādes. Tā vien šķiet, ka kafejnīcu īpašniekiem ir daudz un dažādi karstās šokolādes veidi. Jūs varat kopā ar draugu pamēģināt uzmeistarot mājās tādas arī paši. Izveidojiet visgardāko un unikālāko Instagram cienīgu karstās šokolādes versiju. Virtuve jau ir gatava, kad to ieņemsiet. Tas būs viens interesants pasākums, kas jums noteikti būs pa kabatai.
Ieplānojiet savu rudens garderobi
Rudens iestāšanās parasti saistāma arī ar jauniem pirkumiem jūsu garderobē – džemperi, jakas utt. Diemžēl finansiāli ierobežojumi šādus pirkumus var krasi ierobežot, taču tas neliedz jums izbaudīt un izmēģināt savu radošumu.
Jūs varat sarunāt ar draugiem skapju revīzijas, lai meklētu drēbes, ar kurām jūs labprāt samainītos. Jūs varat palūkoties viens uz otru, lai saprastu, kādus jauninājumus vēlaties ieviest savā stilā.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru