7 padomi, kuri palīdzēs iegūt sapņu figūru

  1. Regulāri bildējiet sevi pilnā augumā. Ja vēlaties iegūt slaistu figūru līdz vasarai – fotogrāfējieties. Katru nedēļu. Tieši fotogrāfijad ir tās, ka motivē cilvēkus labāk par jebkuru padomu no sportistiem.
  2. Samaziniet apgaismojumu pirms ēšanas. Baidāties apēst ko lieku? Nodzēsiet nedaudz gaismu, ieslēdziet mierīgu mūziku un ķerieties pie ēšanas. Pie maigas atmosfēras cilvēks ēd mazāk.
  3. Ieviesiet dienasgrāmatu. Nē, nevajag pierakstīt treniņus un ēšanas plānus! Rakstiet par to, kas jums ir uz sirds. Sievietes, kuras 15 minūtes dienā izliek savas emocijas uz papīra, var 3 mēnešu laikā nomest 1,5kg.
  4. Klausieties pareizo mūziku treniņu laikā. Treniņa rezultāts ir atkarīgs ko jūs treniņa brīdī fonā klausaties. Enerģiska mūzika liks mums kustēties ātrāk un aktīvāk, tā tad ir lielāka iespēja zaudēt vairāk kaloriju. Kā arī mūzika palīdz mums justies mierīgiem.
  5. Netrenējies ilgāk par 45 minūtēm. Ir svarīgi atcerēties, ka ja tu trenējies pēc principa – jo ilgāk trenēsies, jo vairāk kaloriju zaudēsi, tad nekas tev neizdosies! Tavam ķermenim ir jāuzņem enerģija un nepieciešama ir atpūta, tādēļ nav ieteicams trenēties ilgāk par 45 minūtēm.
  6. Lietojiet zivju eļļu. Zivju eļļa ir ļoti veselīga cilvēka organismam. Pētnieki no Japānas pierādīja to, ka šī eļļa samazina tauku rašanos.
  7.  Pareizi nosakiet savus mērķus. Nomest liekos kilogramus ir slikts mērķis. Ir jāuzstāda svarīgs un sev nozīmīgs mērķis, piemēram, līdz peldēšanas sezonai vēlos izskatīties slaids.

Noteikti pieturieties pie šiem padomiem un jūs redzēsiet rezultātu!

 

Avots: adme.ru

Spread the love

Pievienot komentāru