70 gadīga pensionāre izskatās tā, ka viņu apskauž pat trīsdesmitgadnieces. Kāds ir viņas jauneklīguma noslēpums?

Viss ir tavās rokās!

Vai 70 gados tu gribēsi izskatīties tāpat kā Ninele? Ja tā, tad izlasi zemāk rakstīto un ievies savā dzīvē jauneklīgās dāmas paradumus.

Pēdējā laikā Ninele, kas lepojas ar gariem veselīgiem matiem līdz pat jostas vietai, ir kļuvusi par interneta fitnesa zvaigzni. Uz ielas viņa ik dienu sastopas ar apbrīnas pilniem skatieniem. Graciozā sieviete nodarbojas ar aštanga jogu pati un pasniedz nodarbības citiem, kas ļauj uzturēt lielisku fizisko formu.

“Ja nodarbojies ar sportu, tad metaboliskie (vielmaiņas) procesi ir pavisam citādi [nekā tad, ja ar fiziskajām aktivitātēm esi uz jūs]. Neiestājas muskuļu atrofija,” pauž Ninele.

Turklāt sieviete ar teju 50 gadu darba stāžu aizraujas ar ceļošanu – šī kaislība, pēc viņas vārdiem, palīdzot saglabāt jauneklīgumu ne mazāk kā sports, jo jaunu vietu iepazīšana sniedz spēcīgu enerģijas lādiņu. Ceļojumos viņa dodas kopā ar dēlu un mazbērniem. Bet kopā ar vīru sieviete katru gadu atpūšas pie Baltijas jūras, taču arī tad ne brīdi neaizmirst par aktīvu un veselīgu laika pavadīšanu.

Lasi arī: Valsts prezidenta galvenajai rezidencei ir nopirktas mēbeles par vesliem 65 000 Eiro

Viņa arī rūpīgi seko līdzi dienā uzņemto kaloriju daudzumam. No rīta dāma izdzer divas vai trīs jēlas paipalu olas – to daudzums esot atkarīgs no tā, cik daudz viņa apēdusi iepriekšējā dienā. Ja Ninele jūt, ka iepriekšējā dienā uzņēmusi par daudz kaloriju, tad izdzer tikai divas olas.

“Es neesmu pensionāre, es esmu dāma pensijā, bet turpinu strādāt,” pauž apbrīnas vērtā sieviete.

VIDEO:

 

 

Vai Nineles piemērs pamudināja tevi sākt jaunu dzīvi, lai saglabātu jauneklīgumu? Iesaki šo rakstu arī savām draudzenēm, kas grib mainīt savus paradumus, lai iegūtu sportisku formu un izskatītos jaunākas par saviem gadiem!

Avots: misstits.co

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru