Ainārs Šlesers nācis klajā ar paziņojumu par savu iespējamo atgriešanos politikā

Ekspolitiķis un uzņēmējs Ainārs Šlesers “ļoti nopietni” apsver iespēju atgriezties politikā, apstiprināja Šlesers.

Viņš šodien izplatījis paziņojumu, kurā izsakās par šādu iespēju. Ekspolitiķis norādīja, ka gadījumā, ja viņa domubiedri spers tālākos soļus, tad būs sagaidāms turpinājums, kas notikšot “gana ātri”. Iespējamie tālākie soļi esot atkarīgi arī no cilvēku noskaņojuma, piebilda uzņēmējs.

 

Bez termiņiem

Kādreizējais ministrs un Saeimas deputāts atturējās no konkrētu termiņu minēšanas, kad varētu būt zināma sīkāka informācija.

Telefoniski vaicāts par to, vai viņam varētu būt kādas personīgas intereses atgriezties politikā, Šlesers atbildēja, ka konkrētajā brīdī vairāk nevar runāt, taču pieļāva iespēju vēlāk atzvanīt.

Lasi arī: Žurnāls atklāj, kā dzīvo Rolands Ūdris piecus gadus pēc avārijas

Ekspolitiķa izplatītajā astoņu lappušu garajā publiskajā paziņojumā, kura metadatos redzams, ka to rediģējis arī zvērināts advokāts Viktors Tihonovs, Šlesers atskatās uz notikumiem pirms vairākiem gadiem, saistībā ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja sākto izmeklēšanu pret viņu 2011.gadā. Šlesers raksta, ka tā sākās tā saucamā “oligarhu lieta”, kā to, viņaprāt, nodēvējuši “sorosītu propagandisti Latvijā”.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu pārējo info no Šlesera paziņojuma

Spread the love

Pievienot komentāru