Aņa kļuva par sievu vīrietim no Angolas. Lūk, kā izskatās viņas meita, kura ar savu skaistumu iekaroja Āfriku

Mazulīte izceļas uz citu bērnu fona un noteikti ir aizguvusi no vecākiem pašu labāko

Jauna meitene Anisa, kuru tuvinieki mīļi sauc par Aņu, gāja pret tradīcijām un vecāku viedokli. Viņa iemīlējās Orfejā, puisī no Angolas un nolēma, ka nešķirsies no mīļotā cilvēka.

Meitene pieņēma viņa bildinājumu un kļuva par viņa sievu. Viņi iepazinās sociālajās tīklos pēc tam, kad Orfejs bija ieradies studēt Iževskā. Pēc tam viņš gatavojās atgriezties dzimtajā Āfrikā.

Lasi arī: Katram cilvēkam esot 9 dzīvības. Uzzini, kurā pēc kārtas jau esi tu un ko tas nozīmē tavai nākotnei

Vecāki bija pret viņu attiecībām. Arī Anisa mocījās pārdomās, viņai nebija vienkārši pieņemt lēmumu doties uz citu valsti, bet viņa saprata, ka arī bez Orfeja viņa nespēs dzīvot.

Tomēr viņas vietā visu izlēma liktenis. Drīz Anisa uzzināja, ka ir stāvoklī. Tad visas šaubas pazuda, pāris nosvinēja kāzas Iževskā, bet pēc tam viņi devās uz Orfeja dzimteni. Viņa ģimene pieņēma meiteni ar mīlestību.

Pāris kopā ir jau 2 gadus, dzīvo viņi ļoti saticīgi, bet Anisa ir ļoti laimīga. Meita aug kā savu vecāku prieks, mazulītei deva vārdu Rajanna. Anisa jau ir pieradusi pie vietējās dzīves un diezgan viegli iedzīvojusies jaunajos apstākļos.

 

Vienīgais, pēc kā skumst Anisa – piena produkcija, jo Āfrikā to pārdod sausā veidā. Orfejs strādā IT uzņēmumā, ar viņa algu pietiek, lai uzturētu ģimeni.

Jaunais cilvēks cer, ka drīz varētu saņemt paaugstinājumu. Bet mazulīte Rajanna aug par īstu skaistuli. Anisa ļoti bieži saņem daudz komplimentu par savu meitu.

Arī interesanti: Viņiem neko nevar noskaust. Kurām zodiaka zīmēm piemīt spēcīgs enerģētiskais lauks

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru