Andžela Perla atklāj, ka 30. aprīļa saules aptumsums ietekmēs katru zodiaku – 3 zīmes gaida īpaši lielas pārmaiņas

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžiem vajadzētu plānot un atrast līdzīgi domājošus cilvēkus. Varbūt ir jēga uzsākt tiešsaistes biznesu un mainīt savu sociālo loku. Neturieties pie vecā – tā vietā nāks jauns un daudz interesantāks un perspektīvāks.

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)
Ļvovai priekšplānā izvirzīsies karjera, statuss, dzīves mērķi. Gaidiet paaugstinājumu vai jauna priekšnieka ierašanos. Varbūt jūs pametat darbu un pārvācaties uz citu valsti. Pārmaiņas būs arī jūsu ģimenes un draugu dzīvē.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavām jāgatavojas notikumiem, kas saistīti ar saziņu, ceļošanu, ceļošanu, emigrāciju, pilsonību vai pastāvīgo dzīvesvietu. Iesaistieties izglītībā un svarīgu jautājumu risināšanā, kas jau ilgu laiku atlikuši.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Finanšu krīze Svaru dzīvē beidzot tuvojas beigām. Jūs atmaksāsit savus parādus un aizdevumus vai saņemsiet labu ieguldījumu atdevi. Dažus zīmes pārstāvjus gaida mantojums vai kādi citi ienākumi.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioni pievērsīsies laulībām, mīlestībai un attiecībām. Iespējams izdevīgs pirkšanas-pārdošanas darījums, kas jānoslēdz līdz 10.maijam. Mainīsies tavs sabiedriskais loks, parādīsies interesanti cilvēki, kā arī jaunas paziņas no citām valstīm.

Lasi arī: Notikumi aprīļa beigās un maija sākumā – šīm 3 zodiaka zīmēm beigsies melnā josla un sāksies veiksmes periods

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekam būs pārmaiņas profesionālajā jomā. Jūsu dzīvē būs daudz jaunu lietu. Iespējams arī komandējums, paaugstināšana amatā, vadības maiņa, darba režīma un dzīvesveida maiņa kopumā. Konflikti un akūtās problēmas tuvojas beigām. Esiet uzmanīgs pret savu veselību. Lielisks laiks, lai atmestu sliktos ieradumus.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžiem vissvarīgākā būs mīlestība un personiskās attiecības. Iespējami jauni romāni, dāvanas un negaidīti patīkami pārsteigumi. Būtiskākie jaunumi būs saistīti ar bērniem. Varbūt jums būs jauni hobiji vai jūs būsiet radošs.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīriem būs jāizkāpj no savas komforta zonas. Saules aptumsums mudinās mainīt dzīvesvietu. Jūs uz kādu laiku zaudēsiet drošības sajūtu. Varbūt jauna ģimenes locekļa parādīšanās.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivīm šis ir iepazīšanās, jaunu kontaktu, komunikācijas, svešvalodu apguves, svarīgas informācijas iegūšanas periods. Jums būs daudz ceļojumu un pat iespējama pārcelšanās. Būs jāpiedalās arī tuvinieku dzīvēs.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru