Andžela Perla atklāj, ka 30. aprīļa saules aptumsums ietekmēs katru zodiaku – 3 zīmes gaida īpaši lielas pārmaiņas

Saules aptumsumam 2022. gada 30. aprīlī būs izmērāma astroloģiska ietekme, saka Andžela Pērla. Šis debesu notikums iedarbinās aptumsuma koridoru, kad labāk nepieņemt nekādus svarīgus lēmumus.

 

Piemēram, Auns spēs gūt materiālus panākumus, bet Svariem drauds visu zaudēt. Skorpions un Mežāzis šo periodu pārdzīvos spilgti un neaizmirstami. Ko Saules aptumsums nesīs citām zodiaka zīmēm, noskaidroja Dzenlmenis.com žurnālisti.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam šajā laikā aktuālākā kļūs tēma par finansēm un materiālo labklājību. Iespējama peļņa, jauns amats un atbrīvošanās no tā, kas kavē ceļā uz mērķi. Jums būs vērtību maiņa un jauns skatījums.

Lasi arī: Notikumi aprīļa beigās un maija sākumā – šīm 3 zodiaka zīmēm beigsies melnā josla un sāksies veiksmes periods

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērša dzīve mainīsies, un tas galvenokārt attiecas uz attiecībām ar ģimeni un draugiem. Varbūt daži zīmes pārstāvji formalizēs attiecības vai šķiršanos. Varbūt viņi satiks savu mīlestību vai noslēgs līgumu. Jūsu sociālais loks mainīsies.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Šajā laikā Dvīņi sagaida sevis izzināšanu, izolāciju, emigrāciju. Studē psiholoģiju, ezotēriku, nodarbojies ar labdarību. Lielāko daļu laika pavadi vienatnē un rūpējies par savu veselību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru