Aplūko uzmanīgi attēlu un pasaki, kura no meitenēm ir iepatikusies puisim – atbilde tev var būt ļoti noderīga

Viena grāmatas daļa ir veltīta vīrieša un sievietes savstarpējām attiecībām. Alanas Pīzs atklāj ķermeņa valodas nozīmi ikdienas dzīvē, kas ļauj vieglāk uztvert sarunas biedru. Tas palīdz citādāk paskatīties uz otru cilvēku.

Roku un kāju stāvoklis, attālums, kādā sarunu biedri atrodas viens no otra, pat galvas noliekums vai pagrieziens liecina par sarunu biedra attieksmi pret jums. Ķermeņa valoda un žesti dažkārt var būt skaļāki par vārdiem.

Pievērs uzmanību puiša kāju novietojumam: zeķēm ir jābūt vērstām vienā virzienā – pret meiteni. Alans Pīzs apgalvo, ka, ja vīrieša zeķes ir vērstas tavā virzienā, kad viņu ieskauj citi cilvēku, tad visticamāk vīrietis ir ieinteresēts saskarsmē. Sakrustotas rokas un kājas liecina par pretējo.

Vīrieša ķermeņa valoda nav tik viennozīmīga. Interesanti, ka vienam un tam pašam žestam var būt divas nozīmes: ja vīrietis, sarunājoties ar otru vīrieti, tur rokas uz jostas, tad viņš ir agresīvi noskaņots. Bet, ja šis pats žests tiek pielietots stāvot pretī sievietei, tas norāda, ka vīrietim šī sieviete simpatizē. To pašu norāda arī tas, ja vīrietis tur rokas kabatās!

Un tā, spriežot pēc puiša zeķēm, varam būt pārliecināti, ka viņam patīk meitene nr. 3. Piekritīsiet, ka arī viņa skats ir ļoti daudznozīmīgs?

Komunikabli cilvēki raisa uzticību un interesi, bet komunikabls nebūt nenozīmē godīgs. Atcerieties, ka ķermenis nekad nemelo.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras teju vienmēr sasniedz visu, ko vēlas

Reizēm zems pašnovērtējums traucē iegūt draugus un atstāj ietekmi uz visām darbības sfērām. Lai mēs būtu veiksmīgi gan darbā, gan sirds lietās, mums nepieciešams no sākuma iemīlēt un pieņemt sevi.

 

Lasi arī: Par Maksima Galkina uzstāšanos latviešu valodā izteikusies arī Ksenija Sobčaka – lūk kas viņai sakāms

Spread the love

Pievienot komentāru