Ar tiem, kas dzimuši šajās 3 Zodiaka zīmēs, parasti izveidojas vislabākā draudzība

Strēlnieks

Tā kā šīs Zodiaka zīmes pārstāvji gandrīz nekad nav uz mutes krituši, tad uzsākt sarunu ar nepazīstamu cilvēku, viņiem ir tīrais nieks. Strēlniekam parasti ir daudz draugu, ar kuriem var iet „zirgus zagt”.

Diemžēl, tādu īstu draugu gan ir maz, taču, kuram to ir daudz? Strēlnieks labprāt palīdzēs grūtā situācijā, kas viņu padara par tiešām labu draugu.

Vajag „šmigu”? Būs! Izklaides? Būs! Līdz ar to, laba laika pavadīšana ar viņu ir garantēta, un, ko gan vairāk vajag ilgstošai draudzībai? Galvenais, taču, lai ir interesanti.

Tā ir arī viena no Strēlnieka foršākajām īpašībām- viņš ir ļoti daudzpusīgs. Principā, nav lietas, ko Strēlnieks nevarētu izdomāt.

Tāpēc arī sarunas par dažādām tēmām izvēršas ļoti saturīgas un interesantas. Strēlnieks ir cilvēks, ar kuru var darīt trakākās lietas pusnaktī, un, tajā pašā laikā, filozofēt par gudrām tēmām, no rīta. Tāpēc ar viņu ir patīkami draudzēties- kā saka, pilns komplekts!

 

Lauva

Šai Zodiaka zīmei ir ļoti plaša sirds, lai gan no sākuma tā varētu nešķist pašpārliecinātības dēļ. Viņas ir ļoti atvērtas jauniem kontaktiem un draugiem, lai gan pa īstam uzticas tikai nedaudziem cilvēkiem.

Tā kā Lauvas labprāt organizē svētkus, vai pasākumus, tad smieklu un jautrības pilna māja, ir garantēta. Viņas var būt ļoti dzirkstošas un ar labu humora izjūtu, kas ir pietiekams iemesls, lai rastos vēlme draudzēties.

Taču, ja runa ir par nopietnu draudzību, tad jāteic, ka nav citas Zīmes, kura savus tuviniekus un draugus aizstāvētu vairāk, kā Lauva. Viņa ir īsta cīnītāja, tāpēc kopā ar Lauvu vienmēr varat justies droši. Ja gadīsies kāda ķibele- viņa uzņemsies vadību un visu nokārtos.

Lasi arī: Tests: dzīvnieks, kuru pirmo pamanīsi attēlā, atklās tavu patieso būtību un tavas dominējošās īpašības

Lauvām patīk, ja viņas novērtē, un, ja to darāt- tad viņa cenšas ar dubultu sparu. Lauvai nav lielāka prieka, kā sagādāt prieku citiem!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru