Ārkārtējas ziņas! No 17. marta Latvija nekavējoties slēdz visu starptautisko pasažieru kustību …

Latvijas iedzīvotājiem Covid-19 dēļ šobrīd iesaka vispār nedoties ceļojumos ārpus valsts.

Tikmēr, lai ierobežotu koronavīrusa izplatīšanos, arī Polija sestdienas naktī slēgs savas robežas ārvalstu pilsoņiem, kā arī apturēs aviosatiksmi un dzelzceļa satiksmi ar ārvalstīm, vienlaikus neierobežojot preču pārvadājumus.

Arī Lietuva, ņemot vērā Covid-19 epidēmijas draudus, atjauno robežkontroli uz Eiropas Savienības (ES) iekšējām robežām ar Poliju un Latviju. Caur robežšķērsošanas punktiem uz šīm robežām ārvalstniekiem būs liegts ieceļot Lietuvā.

Lasi arī: Viss sākās pilnīgi negaidīti! Latviete pastāsta, kā karantīna izmainijusi viņas dzīvi …

Aizliegums stāsies spēkā sestdien plkst.18, un tas neattieksies vienīgi uz tiem ārvalstniekiem, kas saņēmuši darba atļaujas. Jebkāda pārvietošanās starp Lietuvu un Poliju būs atļauta vienīgi caur Kalvarijas robežšķērsošanas punktu.

Tāpat Igaunijas Policijas un robežapsardzes pārvalde brīdinājusi, ka valsts robežas šķērsošana var prasīt ilgāku laiku nekā ierasts, jo no piektdienas vakara nolūkā ierobežot jaunā koronavīrusa izplatību amatpersonas robežšķērsošanas punktos ieceļojošajām personām uzdod jautājumus par viņu galamērķi Igaunijā un par iespējamiem kontaktiem ar inficētajiem.

 

VIDEO:

 

 

Spread the love

Pievienot komentāru