Asas diskusijas Latvijas mūziķu starpā par Covid vakcīnu; “A kā tev Būmeistar ar d…. līšanu?”

Latvijā pazīstamais mūziķis Kārlis Būmeisters sociālajā vietnē “Facebook” paudis savu viedokli par vakcinēšanos pret Covid-19, kas, savukārt, izraisījis aktīvas diskusiju mūziķu un kultūras nozares darboņu vidū.

Viss sākās ar Kārļa ierakstu, kur viņš raksta:

Ļaujiet tomēr izteikt vienu nebēdnīgu pārliecību – būtu nofilmējuši *vienu vīru* – Maestro ar poti plecā – un tas Vakcbiroja PR plāns būtu lēti un veiksmīgi noslēgts.

No sirds ceru, ka mums un valdībai izdosies. Bet nepamet sajūta, ka tomēr šī samocītā amatpersonu vakcinācija ir nokavējusi savu laiku un potenciālo PR efektu. Tāda mazohistiska noskaņa kampaņai – neviens nav īsti ne laimīgs, ne lepns.. (tikmēr skolotāji dodas uz fronti).”

Vai maestro Raimonda Paula vakcinēšanās pret Covid mainītu tavu uzskaktu šajā jautājumā?

Te gan vietā atgādināt, ka Maestro Raimonds Pauls no Veselības ministrijas (VM) jau saņēmis uzaicinājumu vakcinēties pret Covid-19, un viņš šo iespēju izmantos, dodoties saņemt pirmo poti februāra beigās, pastāstīja pats komponists. To komentāros norādīja arī Jānos Rožkalns, kurš ievietoja siati uz rakstu, kurā ir inormācija par R. Paula ieceri vakcinēties jau februāra beigās. 

Komponists Guntars Račs komentāros pauda šādu viedokli: “Visiem, kas te komentē un domā par atgriešanos uz skatuves. Jums būs jāpagaida, jo pirmos plānots sapotēt subsidētos, tiem, kuri paši pelna naudu un maksā nodokļus, lai būtu no kā subsidēt citus amata brāļus, būs jāpagaida.

Tas nozīmē, ka darba tirgū mēs atgriezīsimies krietni vēlāk nekā citi. Lūk, tas man vairāk rīvē kanti par šeit minēto, jo būs vien jānoskatās, kā notiek valsts atbalstīti koncerti, kamēr mēs sēdēsim rindā pēc potes.”

 

Tomēr “visrupjāk” izteicies kāds cits Latvijā pazīstamais mūzikas nozares darbonis!

Komponistam Zigmaram Liepiņam bija pavisam īss sakāmais:

Foto: ekrānuzņēmums/ Facebook

Lasi arī: Tamāra Globa norāda, ka trīs zvaigžņu zīmes no 16. līdz 26. februārim sagaida liels veiksmes periods

Lūk ieraksta oriģināls:

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru