Astroloģiskā prognoze nākamajai desmitgadei, no 2022. līdz 2032. gadam katrai zodiaka zīmei

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem ir jābūt gataviem izaicinājumiem no 2023. līdz 2026. gadam. Apstākļi izjauks jūsu plānus, un jums šad un tad nāksies manevrēt un atjaunoties. Šajā gadījumā personīgās lietas pazudīs otrajā plānā. Centieties neaizmirst par savu dvēseles radinieku, ģimeni un galu galā arī par sevi.

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Paveicies arī Lauvām, kuru dzīvē nav paredzēti negatīvi brīži vai ilgi nelabvēlīgi periodi. Būs, protams, skumji mēneši, bet tu ar visu tiksi galā un izkāpsi no ūdens sauss. Galvenais ir kontrolēt sarežģītās situācijas un neaizmirst no redzesloka nevienu sīkumu.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Milzīgs pozitīvs enerģijas lādiņš Jaunavai atnāks no tālām planētām. Grūtības nav izslēgtas, taču jūs ar tām veiksmīgi tiksiet galā. Īpaši veiksmīgs un autoritatīvs būsi līdz 2029. gadam. Lieliski rezultāti jūs sasniegs finanšu un komercdarbības jomā.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem tuvākajā desmitgadē vislabāk ir harmonizēt personiskās attiecības. Jūsu patrons Urāns 2026. gadā pārcelsies uz Dvīņu zvaigznāju. Tas nozīmē, ka vientuļie Svari varēs satikt savu likteni, atrast patiesu mīlestību, veidot laimīgas attiecības, izveidot ģimeni. Taču būs ierobežojumi, kas ietekmēs finanšu sektoru. Īpaši grūts šajā ziņā būs laika posms no 2023. līdz 2025. gadam.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Plutons, Neptūns un Urāns palīdzēs Skorpioniem gūt panākumus nākamajos desmit gados. Šajā laikā tev kļūs skaidrs, kas tev ir svarīgs un kas otršķirīgs. 2024. gadā jums būs spēcīgs stimuls kļūt labākam un iesaistīties pašattīstībā un pilnveidē. Lai gūtu panākumus, ir smagi jāstrādā un jācenšas.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem periods no 2022. līdz 2032. gadam būs stabils. Visums dos tev izvēles tiesības: vērosi notikumus no malas vai kļūsi par aktīvu to dalībnieku. Jebkurā gadījumā jūsu panākumi ir jūsu rokās. Šajā laikā tu saņemsi to, ko tik ļoti mīli – brīvību un neatkarību.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kurām “baltā svītra” un ļoti labvēlīgs posms atveras maija sākumā; Tas turpināsies līdz pat…

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

No 2022. līdz 2032. gadam Mežāži noteikti nespēs noturēties savā komforta zonā. Būsi spiests smagi strādāt, ceļot un ceļot, meklēt jaunus problēmu risināšanas veidus, meklēt ienākumu avotus. Visticamāk, ka jūs atradīsit īsto dzīves jēgu sev.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīram īpaši svarīgs ir Saturna tranzīts 2023. gadā. Šajā laikā jūs būsiet situācijas saimnieks. Panākumu virsotne būs 2025. gadā. Jūs sasniegsiet savus ambiciozos mērķus visās dzīves jomās. Parādiet aktivitāti un iniciatīvu. Izrāviens karjerā notiks 2027. gadā, bet tad četri vai pieci gadi būs grūti.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Planētas Neptūns un Plutons palīdzēs Zivīm nākamajos desmit gados veikt pareizu savas dzīves analīzi un noteikt prioritātes. Līdz 2026. gadam nekādas veselības problēmas nav plānotas

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru