Astroloģiskā prognoze nākamajai desmitgadei, no 2022. līdz 2032. gadam katrai zodiaka zīmei

Astrologi izteikuši prognozi nākamajiem desmit gadiem. Tātad zvaigžņu eksperte Jeļena Elistratova atzīmē, ka tuvojas grandiozu uzņēmumu un veiksmīgu “sākumu” periods, kad var un vajag izveidot labāko versiju no sevis un sava potenciāla. 

 

Dzentlmenis.com žurnālisti noskaidroja, kāds laiks būs no 2022. līdz 2032. gadam katrai zodiaka zīmei.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam veiksies desmit gadus. Taču, ja vēlies saglabāt savu pozīciju un palielināt panākumus, tad piesardzība nenāks par ļaunu. Centieties netērēt savu enerģiju un laiku lietām un cilvēkiem, kas jums nav svarīgi. Ja parūpēsies par galveno, prioritāti, tad pāriesi kvalitatīvi jaunā attīstības līmenī.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kurām “baltā svītra” un ļoti labvēlīgs posms atveras maija sākumā; Tas turpināsies līdz pat…

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsis atrodas Neptūna ietekmē, kas līdz 2027. gadam būs labvēlīgās pozīcijās. Šis būs laimīgākā perioda sākums zīmes pārstāvju dzīvē. Lielāko daļu laika veltiet ģimenei un draugiem, dvēseles radiniekiem un personīgo attiecību harmonizēšanai.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi Urāna paspārnē nākamajos desmit gados kļūs par laimīgākajiem un veiksmīgākajiem cilvēkiem. Īpaši labvēlīgs laiks pienāks 2026. gadā, kad planēta pāries tavā zodiaka zīmē. Tomēr astrologs brīdina no neuzmanības. Nepatikšanas palīdzēs izvairīties no radinieku un draugu padomiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru