Atklāj detaļas par Līgatnes pusē auto sadegušo cilvēku

Līgatnes novadā pirmdienas rītā automašīnā atrasts sadedzis cilvēks un viena no galvenajām vietējo versijām par viņa nāves cēloņiem ir pašnāvība, tomēr ir iemsli, kas liek domāt, ka patiesība ir cita… 

Kārtības sargi norāda – izmeklēšanai nav pamata domāt par auto šofera labprātīgu šķiršanos no dzīves, vēsta “Degpunktā”.

Jaunā darba nedēļa ar pavisam neierastu izsaukumu sākusies policistiem, glābējiem un mediķiem, kuri pirmdienas, 15.marta, rītā, neilgi pēc plkst. 9 saņēmuši palīgā saucienu no Līgatnes novada. Tur – uz vietējās nozīmes ceļa, kas ved no Ķopām uz Ratniekiem, kāds pamanījis nodegušo vieglo auto “Citroen C3”. Turklāt auto vrakā esot bijušas redzamas arī cilvēka mirstīgās atliekas.

Lasi arī: Sēru vēsts: Mūžībā devies savulaik ļoti ietekmīgs un slavens Latvijas politiķis

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Cēsu iecirkņa priekšnieks Aldis Pāže norāda, ka par minēto faktu tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas – par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību.

Kārtības sargi norāda, ka redzētais liecinājis, ka automobilis pirms aizdegšanās nav cietis ceļu satiksmes negadījumā. Turklāt nekas no notikuma vietā fiksētā nav vedinājis domāt, ka bojāgājušais būtu kļuvis par kāda nozieguma upuri.

Vīrieša iespējamā personība ir noskaidrota, – viņš ir, iespējams, 1995.gadā dzimis vīrietis, taču minētā personības pilnīgai identificēšanai ir nozīmētas ekspertīzes.

Lai arī kārtības sargi norāda, ka šobrīd izmeklēšanai nav pamata domāt, ka auto šoferis labprātīgi šķīries no dzīves, tā ir viena no galvenajām, vietējo iedzīvotāju versijām.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru