Ātrās palīdzības šoferis atklāj 12 pašus muļķīgākos pacientu lūgumus ātrajai palīdzībai

Kopš 1998. gada es strādāju par ātrā palīdzības brigādes šoferi. Pa šo laiku kādus tik es kadrus neesmu saticis. Kādus tik izsaukumus pacienti nav veikuši.

Pēdējos gados gan situācija ir uzlabojusies un viltus izsaukumu ir daudz, daudz mazāk!

Būtiski atgādināt, ka tā gan nav nekāda joka lieta, jo kar “viltus” izsaukums var maksāt dzīvību cilvēkam, kuram tiešām vajadzīga palīdzība.

Lūk, paši spilgtākie, kurus atceros:

1. Reiz mūs izsauca, lai mēs iztīrītu datoru no vīrusa.

2. Mūs izsauca alkoholiķi. Mēs ieradāmies notikumu vietā, kur viņi piedāvāja nopirkt no mums etilspirta burku. Starp citu, es nekad neesmu redzējis etilspirtu, salietu burkās. Alkoholiķi laikam domā, ka ārsti nēsā līdzi spirtu burkās un paši ik pa laikam to lieto.

3. Sieviete izsauca ātro palīdzību, lai viņai “nebūtu tik garlaicīgi”.

Lasi arī: Ārprāts! Valtera Frīdenberga tēvs vairākkārt vērsies policijā pret dēla līgavu; Lūk ko par to domā pati Kristīne

4. Trīsdesmit gadus vecs vīrietis izsauca ātro palīdzību, jo viņam visu nakti turējās briesmīgi augsta temperatūra: 37,3.

5. Vecmāmiņa izsauca ātro palīdzību, lai ārsts noliektos pie skapja un nodiktētu skaitītāja rādītājus.

6. Vīrietis izsauca ātro palīdzību, lai mēs viņu glābtu no velniem. Viņam bija delīrija tremens (neveselīgs stāvoklis, kas rodas pēdējās hroniskās atkarības stadijās no alkohola saturošu šķidrumu lietošanas. Cita starpā tas izraisa halucinācijas)!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru