“Ātrs un bez žēlastības” spīdekļa Pola Valkera meita parādīja video no arhīva, kurā ir redzama tēva dzimšanas diena

1973.gada 12. septembrī mormoņu ģimenē, ASV Kalifornijas štatā piedzima zēns, kam vecāki deva vārdu Pols Viljams Vokers. Savas neilgās dzīves laikā viņš kļuva par slavenu aktieri, kurš skatītājiem vislabāk ir pazīstams ar policista Braiena O’Konnora lomu mega populārajā Holivudas kino sāgā “The Fast & the Furious” (“Ātrs un bez žēlastības”).

Pirmā “Ātrs un bez žēlastības” daļa iznāca 2001. gadā. Sērijas centrā ir ātras mašīnas, skarbi vīrieši un pievilcīgas sievietes, kā arī eksotiskas filmēšanas vietas. Tā ir viena no Holivudas veiksmīgākajām franšīzēm. Vokers piedalījās piecās no sešām filmas daļām un pats veica daudzus no filmās redzamajiem pārgalvīgajiem trikiem ar auto.

Lasi arī: Galkins pavada dienas kopā ar Pugačovu “Cerības vairs nav” – Apstiprinājusies nepatīkama diagnoze

Vokers aktiera karjeru sāka jau kā zīdainis, divu gadu vecumā reklamēdams autiņbiksītes “Pampers”, bet televīzijas un kino filmās viņš piedalījies kopš 12 gadu vecuma.

2013.gada 30.novembrī tolaik 40 gadu vecais Vokers, atgriežoties no labdarības pasākuma, traģiski gāja bojā autoavārijā. Pie stūres bija viņa draugs, kas nespēja novaldīt automobili, kas ietriecās kokā. Abi notikuma vietā mira. Par avārijas iemeslu uzskata to, ka vadītājs traucies ar bīstamu ātrumu, kas lielāks par 160 kilometriem stundā.

Un pat tagad, kad pagājuši septiņi gadi, daudzi atceros ārkārtīgi pievilcīgo aktieri, bet viņa fani smagi pārdzīvo un nespēj samierināties ar sava pielūgsmes objekta nāvi.

Neraugoties uz daudzajiem romāniem, Vokeram ir tikai viena meita vārdā Midova. Meitene bija tikai 15 gadus veca, kad zaudēja tēvu. Iespējams, ka viņa pārdzīvo tēta nāvi sāpīgāk nekā citi, jo laiku pa laikam sociālajos tīklos dalās ar tēta fotogrāfijām.

 

Šogad 8. aprīlī 21 gadu vecā Midova atkal ievietoja saziņas vietnes jaunu aizkustinošu video, ko ģimene bija savulaik sarūpējusi tēvam kā pārsteigumu dzimšanas dienā.

VIDEO:

“Nekad nebiju domājusi, ka dalīšos ar šo. Bet tas man šķita pareizi. Uzvedieties labi. Es jūs mīlu. Rūpējieties par sevi,” pauda Vokera meita.

Līdztekus regulārajiem ierakstiem soctīklos jaunā sieviete, godinot tēva piemiņu, ir nodibinājusi fondu “Paul Walker Foundation”, kas pašlaik tieši piedalās cīņā ar koronavīrusa pandēmiju.

Lasi arī: Kā šodien dzīvo Holivudas spīdekļi, kas filmējās leģendārajā Harija Potera sāgā. Neticami, ka viņi jau ir trīsdesmitgadnieki!

Pirms tam fonds galvenokārt nodarbojās ar vides jautājumiem, jo īpaši saistībā ar jūrām un okeāniem, jo Pols bija apsēsts ar jūras bioloģiju un pat studēja to koledžā. Viņa elks vienmēr bija slavenais franču zinātnieks un okeanogrāfs Žaks-Īvs Kusto.

Lai tev vieglas smiltis, dusi saldi, Pol!

 

 

Spread the love

Pievienot komentāru