Augi, kuriem nav vietas mājās, jo tie aizbaida vīrus: esošās attiecības tiek sagrautas, bet ceļš uz jaunām tiek slēgts

Hoijas vai vaskapuķe

Domājams, ka vēl viens auga nosaukums – “atraitnes zieds” – runā pats par sevi. Lai cik skaisti nebūtu tā ziedi, šim augam nav vietas mājā.

Un runa nav pat par strīdiem un konfliktiem. Šī slimība provocē slimības un nelaimes gadījumus, un vēl, kas ir ne mazāk svarīgi, atstāj negatīvu ietekmi uz vīrieša potenci.

Pie šīs pašas grupas var pieskaitīt tādus augus kā scindapsis, tradeskancijas un eshinanti. Citiem vārdiem liānas, kas aktīvi izgrūž no mājas visus vīriešu dzimtas pārstāvjus. Dēli ātri atstāj vecāku mājas, vīri cenšas pavadīt vairāk laika ārpus mājas, bet pielūdzēji ļoti ātri aizmirst ceļu uz tādu māju.

 

Monstera un dīfenbahija

Šos neticami skaistos un eksotiskos augus nevajadzētu turēt mājās kaut vai tāpēc vien, ka auga izgarojumi un lapu sula ir indīgi.

Turklāt daudzi, kam ir bijušas monsteras un dīfenbahijas, apgalvo – jo sliktāka ģimenes dzīve jo augs aug ātrāk un kļūst greznāks. Šie augi provocē strīdus, bet pēc tam barojas no to negatīvās enerģijas.

Lasi arī: Vācijas prezidents pirmoreiz atzīst savas kļūdas attiecībā par pagātnes politiku pret Krieviju

Diemžēl, šis saraksts ar vīru aizbaidītājiem nebeidzas. Bet šie ir paši svarīgākie augi, kurus vajadzētu pēc iespējas tālāk turēt no sava vīra.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru