Baltkrievijas augsta amatpersona draud arī Baltijas valstīm: “Viņu teritorijā būs arī iznīcināšana, nāve, sprādzieni, ja…”

Baltkrievijas Drošības padomes valsts sekretārs brīdinājis rietumus un Baltijas valstis, ka viņus gaida “iznīcināšana, nāve, sprādzieni”, ja šīs valstis izlemšot rīkot militāras operācijas pret Baltkrieviju.

 

Šāda informācija strauji izplatījusies mediju telpā ar atsaucēm uz Baltkrievijas Drošības padomes valsts sekretāra Aleksandra Volfoviča interviju Baltkrievijas televīzijai. Nav gan skaidrs, no kurienes augstā amatpersona “izgremojusi” informāciju, ka pret viņiem tiekot gatavota “militārā operācija”, tomēr šāds paziņojums izskanējis.

Lasi arī: “Mēs visu savu dzīvi apskaudīsim ukraiņus.” Hakamada noliek pie vietas Solovjevu

Pēc Aleksandra Volfoviča teiktā, Polijā, Lietuvā un Latvijā palielinājusi militārpersonu skaitu valstī un arī ieroču skaitu, tiek modernizēta militārā infrastruktūra, jo aizsardzības nozarei tiek atvēlēti lieli līdzekļi no budžetiem. Turklāt valsts sekretārs uzsvēra, ka ārvalstu militāro lidmašīnu lidojumi pie baltkrievu robežām ir kļuvuši biežāki.

Te gan svarīgi piebilst, ka šādas darbības notiek pēc Krievijas uzsāktās invāzijas Ukrainā, un NATO turpinās pastiprināt austrumu flanga aizsardzību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru