Beidzot zināms, kad atvērsies pirmais LIDL veikals Latvijā

Henrika Danusēviča rīcībā esošā informācija liecina, ka pirmais LIDLD veikals varētu tikt atvērts jau martā! 

…pirmais LIDLD veikals varētu tikt atvērts jau martā! 

“Lidl Latvija” pārstāvis Ingars Rudzītis, jautāts, vai var apstiprināt šādu informāciju, portālam “Delfi” pauda pārsteigumu par Danusēviča sacīto un – kā ierasts – atbildēja, ka “atvēršanas laiku es nekomentēšu”.

Pagājušā gada decembrī “Lidl Latvija” Personāla departamenta vadītāja Anželika Razgale informēja, ka septembra beigās sāktā veikalu un loģistikas centra darbinieku atlases kampaņa ir sekmīgi noslēgusies. “Varu teikt, ka esam pilnībā nokomplektējuši jaunās “Lidl” darbinieku komandas,” viņa apliecināja. Kopumā esot saņemti desmitiem tūkstošu pieteikumu.

Protams, pieteicās cilvēki no nozarēm, kas smagi izjūt pandēmijas ietekmi. Īpaša grupa, kas savā ziņā liecina par ekonomikas stāvokli, ir grāmatveži. Samazinoties darba apjomam, daudzi no viņiem pieņēma lēmumu pieteikties darbā “Lidl” veikalos,” stāstīja Razgale.

Jautāta, kā tiek nodarbināti darbā pieņemtie cilvēki līdz veikalu atvēršanai, viņa stāstīja, ka “komandas veidošana un apmācība ir ļoti svarīgs posms “Lidl” darbinieku attīstībā”. Jaunos darbiniekus sagaidīja praktisko apmācību posms, lai viņi varētu veiksmīgi strādāt veikalos un loģistikas centrā.

Lasi arī: Pēkšņi miris miljonārs un slavena Latvijas uzņēmuma īpašnieks

“Viņiem jāapgūst “Lidl” darba modelis un klientu apkalpošanas stils. Pie mums visi darbinieki iegūst vienlīdzīgas prasmes, lai kopā būtu atbildīgi par sava veikala panākumiem,” teica Razgale.

Portāls “Delfi” novēroja, ka vairākos jaunuzceltajos “Lidl” veikalos Rīgā aiz aizlīmētiem logiem jau kādu laiku vērojama aktivitāte.

 

Avots: delfi.lv

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru