BMW markas automašīnas neražos ar mehāniskajām ātrumkārbām

Francisks Van Mils atklāja žurnāla redakcijai ”Autocar” par izmaiņās, kas skars visas bmw markas automašīnas. 

Vadītājs atklāj, ka no sākuma no apgrozības tiks izslēgti visi BMW M5 un M6 ar mēhāniskajām ātrumkārbām. Viņš uzskata, ka nākotnē visas automašīnas pārvietosies tikai ar automātisko ātrumkārbu, kas atvieglo braukšanu.

Pēc pētījumiem redzams, ka šobrīd liela daļa cilvēku labāk izvēlas automātisko nevis mehānisko ātrumkārbu. Francisks apgalvo, ka automātiskā kārba strādā daudz ātrāk un ekonomē daudz vairāk degvielas.

Arī cilvēki, kuri izvēlas automašīnu tikai, lai varētu padriftēt paliek arvien mazāk. Lielākā daļa izvēlas ekonomisku un komfortablu automašīnu visai ģimenei.

Atliek pieminēt, ka BMW vadība vēl nav vienojušies par konkrēto gadu un datumu, kad beigs ražot BMW markas automašīnas ar mehāniskajām ātrumkārbām.

Lasi vēl: Uzzini cik profesionāls vadītājs tu esi pie auto stūres. Atliek tikai paskatīties kā tu brauc!

Kā tu uzskati vai šī ir laba doma? Ko tu labāk izvēlies mehānisko vai automātisko ātrumkārbu? Padalies ar mums komentāros!

 

 

Avots: allcarz.ru

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">bembists</cite>

    Kas tā es ļoti atvainojos par diršanu automats pie lieliem apgriezieniem nekad dzive neparslegs atrumus ka pats cilveks ar manualo karbu, un degvielu vel jo vairak tas neekonome…

Pievienot komentāru