Dumpis nosauc zāles, kas, viņaprāt, nepalīdz ārstēt Covid-19

“Šis pētījums gan tikai vieglos gadījumus pētījis un autori arī norādījuši, ka citi pielietojuma veidi vēl jāturpina pētīt,” teikts komentārā.

Tāpat komentētāji apšauba Dumpja teikto.

Šī RCT rezultāti no Kolumbijas ir interesanti. Tā kā ar citu informāciju nedalāties kā tikai to, kas sakrīt ar Jūsu politisko nostāju, tad šeit būs norāde uz citiem ivermektīna RCT. Jebkurā gadījumā pašreiz notiek diezgan daudz pētījumu, kas ir labi,” raksta kāds Twitter lietotājs, norādot uz citiem līdzīga tipa pētījumiem.

Kā domā, kad Latvijai izdosies pārvarēt pandēmiju un dzīve varēs atrgiezties "normālās sliedēs"

Iepriekš vēstījām, ka Dumpis Latvijas Televīzijas raidījumā “Panorāma” brīdināja, kā starptautiskie pētījumi rāda, ka Covid-19 jaunais paveids ļoti veiksmīgi izplatās starp maziem bērniem, kas nebija novērojams ar parasto Covid-19 vīrusu.

Lasi arī: Bils Geitss nosauc laiku, kad beigšoties pandēmija

Līdz ar to, ja parādās lieli uzliesmojumi bērnudārzos un pamatskolās, slimie bērni dodas mājās un inficē ģimenes locekļus. Tādā veidā bērni kļūst par epidēmijas uzturētāju, skaidroja Dumpis, uzsverot, ka tā tas nenotika ar iepriekšējiem vīrusa variantiem, jo līdz šim bērni, īpaši mazākie, bija pasīvi dalībnieki šajā procesā.

Dumpis prognozēja, ka priekšā ir ļoti sarežģīts marts. Covid-19 vīrusa lipīgākā mutācija izplatās dažādos Latvijas reģionos, un esot skaidrs, ka tās īpatsvars pieaugs. Dumpis uzsvēra, ka ir jābūt gataviem rīkoties nekavējoties, tiklīdz redzams saslimstības pieaugums.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru