Iecavas upē atrastas vīrieša mirstīgās atliekas atrisina četrus mēnešus senu mistēriju

Svētdien Iecavā tika atrasts sen miruša cilvēka līķis. Policija ir noskaidrojusi mirušā vīrieša personību, ziņo TV3 raidījums “Degpunktā”.

Kāda vietējā iedzīvotāja stāsta, ka nekad nav šajā vietā redzējusi tā sauktos bļitkotājus, taču norāda, ka vakaros pie estrādes manītas jauniešu kompānijas. “Varbūt kāds pagrūda no krasta? Ledus jau sen nav,” viņa saka.

Kāda cita vietējā iedzīvotāja pieļauj, ka notikušais varētu būt saistīts ar alkohola lietošanu. Daži uzskata, ka cilvēks nemaz nav gājis bojā Iecavā, jo nekas nav dzirdēts par pazudušu vietējo iedzīvotāju, vai kādu, kas izsludināts meklēšanā.

Lasi arī: Dumpis nosauc zāles, kas, viņaprāt, nepalīdz ārstēt Covid-19

Dienas vidū, Parka ielas sākumā piestāja ugunsdzēsēju brigāde, taču nebija nepieciešami ūdenslīdēji, lai vīrieti nogādātu krastā. Cilvēku satvēra aiz drēbēm un noguldīja upes malā. Vizuāli, glābējiem bija skaidrs, ka viņš ir miris jau ilgu laiku. Tika izsaukta policija, kas uzņēmās izmeklēt vīrieša nāves apstākļus.

“Personība ir noskaidrota un, principā, nav vardarbīgas nāves pazīmes konstatētas,” norāda Valsts policijas ZRP Bauskas iecirkņa kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Aigars Kalniņš.

68 gadus vecais vīrietis ir vietējais iedzīvotājs. Viņš ir vairākkārt nonācis aprūpes centros un viņam nebija noteikta dzīvesvieta.

“Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, vīrietis pēdējo reizi redzēts dzīvs pagājušā gada novembrī. (DPL Vai viņš bija izsludināts meklēšanā?) Nebija, nē. Viņš bija klaiņotājs, alkohola lietotājs. Viens dzīvojis,” atklāj policijas pārstāvis.

Policija ir uzsākusi kriminālprocesu, bet, balstoties uz ekspertīžu biroja slēdzienu, nekas neliecina par noziedzīgu nodarījumu.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO sižetu

Spread the love

Pievienot komentāru