Dzīvību sev atņēmis Holivudas filmas bērnu lomas aktieris

Šī traģēdija pārsteigusi daudzus aktiera draugus un mīļotos cilvēkus – negaidīti sev dzīvību atņēmis Holivudas filmas bērnu lomas atvaidotājs. 

 

28 gadu vecumā pats sev dzīvību atņēmis Hjūstons Tamlins, kuru pasaule iepazina, kad viņš desmit gadu vecumā spēlēja filmā “Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby”, kur viņa ekrāna partneris bija populārais komiķis Vils Farels.

Lasi arī: Geitss pareģo pandēmijas beigas: Tas aizņems vairāk laika nekā iepriekš gaidīts

Hjūstons Tamlins pirms daudziem gadiem filmas pirmizrādē kopā ar filmas brāli (Hjūstons ir labajā pusē)

Plašu popularitāti Hjūstons Tamlins neiemantoja. Desmit gadu vecumā nospēlētā loma bija vienīgā viņa kino karjerā. Filmā “Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” viņš nospēlēja Vila Farela atveidotā galvenā varoņa Rikija Bobija dēlu. Šajā ekranizējumā piedalījās arī tādas zvaigznes kā Saša Barons Koens un Eimija Adamsa.

Lai gan spoža aktiera karjera Hjūstonam neizveidojās, par viņa aiziešanu mūžībā šobrīd stāsta lielākie ārzemju plašsaziņas līdzekļi, atsaucot skatītāju atmiņā to mazo zēnu no filmas, ko viņi noteikti aizvien labi atceras.

Hjūstons Tamlins dzīvi pašnāvībā beidza šo otrdien savās mājās Alabamas štatā, ASV. Viņa aiziešanu savā “Facebook” ierakstā apstiprinājusi draudzene Čaritija Robertsone.

Man pietrūks tavas plašās sirds, gādīgās dvēseles, lipīgo smieklu, ak, šis saraksts varētu turpināties mūžīgi,” raksta Tamlina mīļotā meitene. “Es tevi tik ļoti mīlu, Hjūston Lī, un pateicos, ka arī mani mīlēji kaislīgi un bez ierunām visu to laiku, kamēr bijām viens otram.”

Čaritija norāda, ka šādas sāpes, kā tagad, nekad agrāk nav izjutusi. Viņa jūtas iztukšota un pazudusi. Sirds saplīsusi gabalu gabaliņos.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu Hjūstona foto, kad viņš jau bija izaudzis

Spread the love

Pievienot komentāru