Ēd tos vairāk, dzīvo ilgāk! Šie produkti iztīrīs artērijas un pasargās no sirdslēkmes

Arbūzi

Šīs milzu ogas ne tikai atsvaidzina, bet arī dara brīnumus ar sirds – asinsvadu sistēmu. Tas notiek ar tajās esošā slāpekļa oksīda palīdzību.

Pilngraudu milti

Visas holesterīna sienas sabruks pilngraudu miltu priekšā. Avots: auzas, brūnie rīsi un pilngraudu maize.

Siers

Neticami, bet fakts. Ja kvalitatīvu sieru lielo mērenos daudzumos, viegli var pazemināt holesterīna līmeni.

Jūras kāposti

Var bezgalīgi uzskaitīt vitamīnus, minerālus, proteīnus un antioksidantus, kas atrodas jūrs kāpostos. Vērtīgāka produkta laikam gan pasaulē nav. Regulāri lietojot jūras kāpostus, holesterīna līmenis pazeminās vismaz par 15%.

Dzērvenes

Dzērvenes holesterīna līmeni samazina pat par 40%. Un par pāris glāzēm dzērveņu morsa sirds tev lielu paldies pateiks.

Kanēlis

Pat viena tējkarote kanēļa dienā var darīt brīnumus ar tavu sirds – asinsvadu sistēmu. Pievienot šo produktu ēdieniem ir ne tikai garšīgi, bet arī veselīgi!

Granātāboli

Granātāboli ir neaizvietojami, ja vajag uzlabot asins cirkulāciju. Tajos ir daudz vērtīgo vielu. Salāti ar granātābolu sēkliņām vai vienkārši granātu sula ir spējīgi uz daudz ko.

Spināti

Spināti lieliski koordinē sirds – asinsvadu sistēmas darbu. Tajos ir daudz kālija, folijskābe un dzelzs, tas palīdzēs novērst sirds triekas iespējamību nākotnē.

Olīveļļa

Ne velti itāļi un grieķi to tik daudz lieto. Atcerieties – gan vieni, gan otri dzīvo krietni ilgāk, nekā mēs. Regulāri lietojot olīveļļu sirds lēkmju risks mazinās par 41%. Garšīgi un veselīgi!

Brokoļi

Šī produkta vērtīgās īpašības vēl nav pienācīgi novērtētas. Šis produkts ir bagāts ar K vitamīnu, tas spēj darīt brīnumus ar asinsspiedienu un holesterīna līmeni.

Lasi arī: Ja jūs aizmiegat kails, lūk, kas būs ar jūsu ķermeni no rīta

Avokado

Šis produkts aizvien biežāk nonāk uz mūsu galdiem. Avokado ne tikai ātri rada sāta sajūtu, bet arī cīnās ar sirds – asinsvadu sistēmas darbības trūkumiem.

Sparģeļi

Sparģeļi ir īsts Herkuless cīņā pret holesterīnu. Ja esat nodomājuši tīrīt asinsvadus, neaizmirstiet iekļaut ēdienkartē šo produktu.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru