Ekstrasensa ieteikumi: KĀ BEIDZOT APPRECĒTIES

Iepazinos darbā ar ekstrasensu Aleksandru Ļitvinu. Ja nezināt tad viņš ir televīzijas raidījuma „Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs. Patiešām labs cilvēks! Aleksandrs paziņoja, ka man iespēja ir. Es pēc pāris gadiem apprecēšos un viņa vārdi man uzlaboja noskaņojumu.

Kad iepazināmies man patika nēsāt bikses, bet tad viņš man to neieteica darīt. Ļitvins uzstāja, ka jānēsā ar lepnumu ir svārki. Ja godīgi no sākuma man tas likās dīvaini. No krāsām vislabākās ir zelta, dzeltens, bet pati labākā – bēšā.

Tad Aleksandrs aizrādīja par to, ka esmu nogriezusi matu galiņus. Izrādās, ka to nedrīkst darīt bez vajadzības. Vispār viņa ieteikumi man vairāk izklausījās pēc stilista padomiem, bet es biju pārliecināta, ka viņš man palīdzēs.

Vienīgais veids kā noticēt maģijai – sekot padomiem. Esmu satikusi savu īsto mīlestību. Viņš ir vīna speciālists. Mums viss ir ideālā kārtībā, attiecības tikai tiecas uz augšu un es jau sāku just savā pirkstā gredzenu. Zinu, ka viņš ir tas ar kuru man ir lemts precēties. Paldies, Aleksandram!

Aleksandra Ļitvina padomi:

  •  Reizi nedēļā cep maizi, bet pati ar savām rokām.
  • Nēsā bēšā, zelta vai šampanieša krāsas kleitas vai svārkus – pat mājās. Metāliskie priekšmeti atgrūž vīriešus, bet spīdīgie – piesaista.
  • Neguli uz salocītiem dīvāniem.
  • Nemēģini mainīt savu likteni veicot dažādus rituālus vai ikdienā domāt tikai par kāzām.
  • Atsakies no lidojuma uz Ēģipti. Par piramīdām pat nedomā!

Avots: cosmo.ru

Spread the love

Pievienot komentāru