Elizabete II paziņojusi, kura, viņasprāt, būtu vispiemērotākā kandidāte, lai kļūtu par nākamo Lielbritānijas karalieni

Lielbritānijas monarhs Elizabete II esot nākusi klajā ar paziņojumu, kurā uzsvērtas jaunās princeses Šarlotes līderes dotības. Daudzi to uztver kā karalienes zemteksts, ka tieši Šarlote nākotnē varētu būt vispiemērotākā Lielbritānijas tronim. Karaliene arī uzsver, ka mazā Šarlote jau tagad komandējot savu vecāko brāli princi Džordžu. 

 

Liela ir iespējamība, ka tieši Šarlotes vecākajam brālim Džordžam būs lemts kādreiz kļūt par Apvienotās karalistes monarhu (viņš uz troni ir trešais rindā aiz tēta Viljama un aiz vectēva Čārlza)! Tomēr līderu dotību ziņā viņš savai māsai piekāpjas un bieži aiz viņas “slēpjas”!   Karaliene Elizabete pat izteikusies, ka Šarlote bieži komandē vecāko Džordžu (vai arī vienkārši pamāca)! Turklāt, tieši viņa ir tā, kas vairāk pieskata Džordžu, nevis otrādi.

Lasi arī: Mans vīrs nemīl savus vecākus un iemesls tam ir ļoti nopietns; Ceru, ka no šī mācīsies visi 

Tāpēc tieši princesei vairāk piemītot karalim nepieciešamās spējas (cik nu tas ir nosakāms bērna vecumā), ziņo britu prese.

Tiesa, privātskolā, kur abi šobrīd mācās tieši vecākajām brāli būs sākumā vairāk jārūpējas par māsu, jo šis viņai būs tikai pirmais gads.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru