Ginekologs stāsta kā pēc iespējas ātrāk samazināt mēnešreižu dienu skaitu

Ginekologs ir gatavs pastāstīt ko darīt, lai samazinātu mēnešreižu dienu skaitu. 

Eksistē daži veidi kā to visu izdarīt. No pirmās mēnešreižu dienas ir nepieciešams dzert ļoti daudz ūdens, nevis kafija, tēja, bet gan ūdens. Kafija un tēja tieši pretēji darbojās – mēnešreizes būs ilgāk un spēcīgākas.

Palīdz arī citrona sula. Ņemiet ūdens glāzi un ielejiet tur pāris tējkarotes ar citrona sulu. Ēdiet vairāk dārzeņus, augļus. Izslēdziet no savas ēdienkartes piena produktus, riekstus. Asiņošana nebūs tik stipra, ja sieviete kārtīgi izgulēsies un būs moža.

Lasi vēl: Viņa bijusī draudzene piezvanīja viņam pēc pāris mēnešu klusēšanas un paziņoja, ka tūdaļ dzemdēs. Viņš nekad nezināja, ka izdarīs šo

Gulēt vajag vismaz 8-10 stundas diennaktī. Diskomfortu noņems silta, atsvaidzinoša duša. No vannas vajadzētu gan atteikties šajās dienās, tā visu tikai pastiprinās.

Menstruācijas var padarīt krietni īsākas, ja lieto C un E vitamīnus. Lai tas iedarbotos vitamīni jādzer divas nedēļas pirms mēnešreižu sākuma. Pirmajās mēnešreižu dienas nav ieteicams lietot tamponus, jo tas padarīs šīs dienas garākas. Pēdējās dienās – lietojiet tamponus, tas būs pat labāk.

Eksistē, protams, arī preperāti, lai samazinātu mēnešreižu dienu skaitu. Tos iedzerot mēnešreizes ilgs tikai 1 dienu. Taču dzert šīs zāles drīkst tikai pēc vizītes pie ārsta. ”Silpurenes” un ”Postinor”. Šīs zāles ne tikai pārtrauc mēnešreizes, bet arī pārtrauc grūtniecību, tādēļ nekādā gadījumā nelieto tās bez ārsta ziņas!

avots

Spread the love

Pievienot komentāru