Hajala Alekperova pravietiskie vārdi sāk piepildīties; Šeit izstāstām par ko tieši brīdināja ekstrasenss

Hajals Alekperovs, labi pazīstamais gaišreģis, ekstrasenss, divkāršais “Ekstrasensu kaujas” uzvarētājs šajā grūtajā laikā nevarēja klusēt. Ekstrasenss no Azerbaidžānas izteica savu viedokli par notikumiem, kas risinās 2022. gadā.

Šodien mūsu portāla redakcija dalīsies ar H. Alekperova pareģojumos, kas tagad sāk piepildīties. Ekstrasenss zina, par ko runā.

Aļekperovs sarežģītos notikumus postpadomju telpas valstīs skaidro ar agresīvā Marsa aktivizēšanos. Marss nekad nenāk bez negatīvām sekām. Kosmosā planēsies smagas enerģijas. Un naida, baiļu, izmisuma emocijas to ļoti spēcīgi ietekmē.

Lasi arī: Slavenā un leģendārā Gaišreģe Džūna ir atstājusi pareģojumu par 2022 gadu – lūk, kas tajā teikts

Saskaņā ar  Alekperova teikto, 2022. gads būs piepildīts ar daudziem sensacionāliem atklājumiem, kas sāksies jau pavasara beigās/vasaras sākumā. Daudz iepriekš rūpīgi apsargātas informācijas iznāks un tiks publiskota parastajiem cilvēkiem.

Man Ukraina ir kā otrā dzimtene!” saka Alekperovs. Notikumi, kas tagad notiek Ukrainā, ekstrasensam bija zināmi jau iepriekš, taču līdz pašām beigām viņš tam negribēja ticēt.

Tomēr no likteņa izbēgt nav iespējams.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kad tieši beigsies karš Ukrainā pēc Alikperova redzējuma, un citus viņa pareģojumus par 2022. gadā 

Spread the love

Pievienot komentāru